Tam Sürümü Görüntüle : küpe erkek adamı bozar mı ???
GeCeLeR
12-25-2005, 01:12 AM
ewet buyrun bakalım yanıtlar...
Tathar Elanessé
12-25-2005, 02:34 AM
ben son 2 senedir kullanmıyorum,okul yıllarımda takardım,şimdide ayda yılda bir oda özel bir geceye falan gidersem (mekana) beni bozmadı ama kendini bozmak isteyen adamın küpeyede ihtiyacı olmaz benim duşuncem bu
:smile::smile::smile::smile::smile:
DHeMLy-CHaY
12-26-2005, 05:25 AM
Kullanıyorum...Delikanlı adamı küpe bozmaz,çocukta yaparım kariyerde küpede takarız kızlara lafta atarım :D
KÜpe Kullaniyorum İnsan Kendİnİ BİldİĞİ SÜrece Bİr Şey Olmaz
Ne Gelİrse Yobazliktan Gelİr Unutmayin
Misyoner
12-26-2005, 04:06 PM
bende 3 Senedİr KÜpe Takiyorum...ve BİrÇok Delİkanliyim AyaĞi Kesen 5 Para Etmez Adamlarda Daha Adamim...İŞ DiŞ GÖrÜnÜŞte DeĞİl İnsanin İÇİ İle Alakalo Kİ Delİkanlilik Dİyede Bİr Kavram Yoktur SaÇma Sapan Ego Tatmİn Etmek Adina SÖylenen Bİr Laf Önemlİ Olan Adam Gİbİ Adam Olmak...
RoStWell
12-27-2005, 08:39 PM
arkadaşlar ben 2senedir kullanıyorum ama sureklı takmıyoruz ozel gunlerde sunu soylemek ısterım ınsan kendını bıldıgı surece bozmaz bozmasına bı neden yok yanı :)
perfect0061
12-28-2005, 03:34 PM
yav arkadaslar yapmayın yav herkes haddini bilecek o zaman etek degiyelim olurmu olmaz eee bizin bayanlardan ne farkımız kaldı
kyurekli
12-30-2005, 10:15 PM
ABİLER başkasının ne yaptığına karışanları anlamıom size ne kim ne yaparsa yapsın dimi herkezin kendi tercihi benim kulaımda DELİK ama her delik içinde allaha hesap wercem
Misyoner
12-30-2005, 10:34 PM
yav arkadaslar yapmayın yav herkes haddini bilecek o zaman etek degiyelim olurmu olmaz eee bizin bayanlardan ne farkımız kaldı
sen ne haddinden bahsediyorsun asıl haddini bilmesi gereken biri varsa o da sensin kimsenin yaptıkları 2. bir şahısı alakadar etmez..ki senin görüşlerinde çok dar ...düşün bir sen bir delikle bayanlarla aranda fark kalmıcanı diyebilcek kadar köhne bir düşünceye sahipsin...
Anarchist
12-31-2005, 12:53 PM
yok ya niye bozsunkı saçma bence
yakıştıktan sonra takarsın ama şimdi bence takıcaksan ona göre giyinmelisin takım elbise giyikte takmıcan yani:D
ama biraz daha sakin anlatalım düşüncelerimizi
albani
12-31-2005, 04:20 PM
Erkek adamı bozan şeyler başkadır ve bunu hepiniz bilirsiniz,küpe müpe bunlar hikaye,bununla erkeklik yada adamlık bozulmaz.
Bir takım değerler vardır erkek için bunlara bakmak lazım,yoksa kulağına bir şey takmıştan bir şey kimse üretmesin lütfen,Y.S.Selim Han bile kulağında o meşhur küpesiyle sürekli anılır ama onu birde yaptığı o muhteşem işleri ile de anarlar!!!kimse onun kulağındaki küpeye bakamadı bile,bırakın söz söylemeyi!!!
Selamlar ve saygılar
djcrueL
12-31-2005, 04:23 PM
isteyen sarık takar isteyen küpe fazla lafa gerek yok burası türkiye
by_cesur
01-01-2006, 02:03 PM
Walla Ben Kullanmiyorummm Bana Bozar Gelİyorrr Bozar Bence
melgibson_ist
01-04-2006, 10:13 AM
küpe müpe bayan işidir yaw arkadaşın biri demiş ozaman etekde giyelim diye vallahi haklı erkek kadın gibi olursa biz nasıl ayırt edecez kardeşim insan bi laf atmak istese erkekmi kızmı farketmesi lazım yoksa sonra çok dedikodu çıkar küpe erkek admı bozarmı sorusuna tek cevap verilir bozmama gibi şansı yok:)))
Tathar Elanessé
01-04-2006, 11:25 PM
küpe müpe bayan işidir yaw arkadaşın biri demiş ozaman etekde giyelim diye vallahi haklı erkek kadın gibi olursa biz nasıl ayırt edecez kardeşim insan bi laf atmak istese erkekmi kızmı farketmesi lazım yoksa sonra çok dedikodu çıkar küpe erkek admı bozarmı sorusuna tek cevap verilir bozmama gibi şansı yok:)))
dostum olayı biraz abartmadınızmı senin erkekliğini küpe takmamam farkettiriyorsa diğer insanlara ozaman bence kendinle ve çevrenle hesaplaş derim sana....! çunku kendini kandırırsın sende muhakeme kavramı yok. laf atma konusuna gelince boşver anlayan anladı...!:eek:
Mc_ErdeM
01-05-2006, 09:54 AM
arkadaşlar ben kullanmıyorum ama bence bozmaz
bu arada kızmısın sen falan lafı da çok saçma bence
isteyen küpe takar istemeyen takmaz bu kadar basit
by_cesur
01-09-2006, 03:37 AM
Bozar Yaa Benİ Bozar
ibarut8907
01-10-2006, 12:09 AM
arkdaşlar ismini şu an hatırlayamadım -ama galiba y.sultan selimdi- bir osmanlı padişahı cesaretinin simgesi olarak küpe takıordu.Onun erkekliğinden tüm dünyanın zerre kadar şüphesi olmadığına göre küpe erkek adamı BOZMAZ...
GeCeLeR
01-10-2006, 03:35 AM
Erkek adamı bozan şeyler başkadır ve bunu hepiniz bilirsiniz,küpe müpe bunlar hikaye,bununla erkeklik yada adamlık bozulmaz.
Bir takım değerler vardır erkek için bunlara bakmak lazım,yoksa kulağına bir şey takmıştan bir şey kimse üretmesin lütfen,Y.S.Selim Han bile kulağında o meşhur küpesiyle sürekli anılır ama onu birde yaptığı o muhteşem işleri ile de anarlar!!!kimse onun kulağındaki küpeye bakamadı bile,bırakın söz söylemeyi!!!
Selamlar ve saygılar
YAVUZ SULTAN SELİMDEN ESİNLENEN TÜM CEVAPLARA KATILIYORUM :)
adam adam olcak
"güçlüsün kudretlisin akılllısın kelamlısın bunu doğru yerde kullanmazsan sabah rüzgarında savruluru gidersin"
Şeyh Edebali
yukarda ki ni yapıcak !!!
Yavuz Sultan Selim böyleydi...
Saygılar
GeCeLeR
sonnnefess
01-10-2006, 03:49 AM
ben bu konuda herkezin fikrine saygılıyım..takmam ama takanıda elestirmem...kendine yakıstıran takabilir..sacımıda uzatmam..ama uzatana karısmam...özgür bi ulkede yasıyos sonucta...
bugrahan
01-14-2006, 07:24 PM
bencede bozmaz
Bascii
01-31-2006, 01:48 AM
yavuz sultan selim de de varmış....en buyuk padisahlarımzdan olur hani??
CaKaLBoT
02-02-2006, 01:15 PM
arkadaslar ben bı bayan olarak sahsen erkeklere kupeyı yakıstıryorm bence eger yakısyosa takmalı bozmakla alakası yok.daha fazla bı karızma olusturuyo kupe:smile:
amfibik
02-02-2006, 01:20 PM
walla ben 6 yaşimdan beri varmiş kualğimda delik ben 1. siniftayken farkettim halad var beni bozmadı kupeme laf soleyeninde kafasını kopartırım kımseden korkumuz yoktur yakışıp yakışmadığınıda benden başka kımse bilemez bazilari yakışammaış diyolar ama onlara ne ben kendime yakıştırıp takmışım ya bana o yeter
Karizmatix
03-12-2006, 01:38 AM
insan kendini bilirse bozmaz ama kendini bilmeyen insanlar kendini her halukarda bozar
CaKaLBoT
03-16-2006, 08:23 PM
Küpe erkek adamı bozmaz diğer türler (yani sadece görünüşte erkek olanlar) zaten bozulmuştur...
Promanyak
03-16-2006, 08:31 PM
bana göre küpe yakışana bişeydemem ama bence bozar tabiki
CollαтєяαL™
03-17-2006, 02:44 PM
valla ben kullanmıyorum ama bozmaz herhalde :D
bence erkeklere küpe yakışıyor
beyazgelincik
03-27-2006, 06:07 PM
Bencede BozmaŞ AŞiriya KaÇmazzsa
zapata
03-27-2006, 08:28 PM
beni bozmadı hatta bozuktu yola getirdi :)))))))))))))
ayten
03-27-2006, 09:09 PM
bi bayan olarak ben de erkeklere küpeyi yakıştırıyorum..özellikle tek sol kulağa takılması hoş oluyo..
küpe erkekliği bozmaz bence..yakışan taksın..kendine yakıştırmayan da takmasın..
Sereniti
03-27-2006, 09:24 PM
bi bayan olarak ben de erkeklere küpeyi yakıştırıyorum..özellikle tek sol kulağa takılması hoş oluyo..
küpe erkekliği bozmaz bence..yakışan taksın..kendine yakıştırmayan da takmasın..
ya kesinlikle aynı fikirdeyim bu konu da aytenle. benim özellikle aradığım bi şarttır erkeklerde ama tek kulak ve küçük ebatlarda olmak koşuluyla tabii.
beyazgelincik
04-05-2006, 05:08 PM
arkadaşlar küpe küçük bir aksesuardır o küçük şey kalkıpda erkek adamı bozmazki bende bayan olarak diyorumki ÇOK YAKIŞIYOR..
aLeMDaR
04-10-2006, 10:04 PM
bozar bence
CaKaLBoT
04-18-2006, 02:21 PM
bnce bozmaz ama bazıları 2 kulağını deldirip hayvan gibi küpe takıolar solu deldirip kçük küpe takcan ancak böle bana göre
japonca
04-27-2006, 04:42 PM
ben takmadım takmamda!benim yetişme seklim ve yasam tarzım geregi kesinlikle boyle seyler takmam!bu bi zevk meselesidir!takanlara karısamam onlar kendini oyle daha iyi hissediyodur belki!ama ben kendime kesinlikle yakıstıramam!RENKLER VE ZEVKLER TARTISILMAZ!!
Scorpionking2
04-27-2006, 05:34 PM
Kankiler ben kullanmıyorum ama bana biraz ters geliyor.
Neyse bizim okulda olan bir olaydan size bahsedeyim bari:
Şimdi okuldaki ülkü ocakları teşkilatı baskanı süper lisedeki bir cocuğa o küpeleri cıkar demiş o da cıkarmayınca kulağına sert bir yumruk vuruyor.Daha sonra cocuğun kulağı yırtılıyor.Sonunda kulak memesi yırtılmış bir sekilde geziyor cocuk iyi olur mu bilmem :)
CaKaLBoT
06-25-2006, 02:01 PM
erkekleğe yakışmaz...
hakanallica
06-27-2006, 06:32 PM
aga ben bile kullanmayı düsünüom
raja_
07-06-2006, 01:27 PM
ben son 2 senedir kullanmıyorum,okul yıllarımda takardım,şimdide ayda yılda bir oda özel bir geceye falan gidersem (mekana) beni bozmadı ama kendini bozmak isteyen adamın küpeyede ihtiyacı olmaz benim duşuncem bu
:smile::smile::smile::smile::smile:
benım yazıcagım mesajda tam bu sekılde...
ayse15
08-23-2006, 06:58 PM
erkeklere küpe çok yakışıyo çok tatlı oluyolar takın ya:smile:
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.