Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : fenerbahce-palermo

yavuzaslan
11-23-2006, 07:24 PM
arkadaslar fenerbahce palermo macı hakkında yorumlarınızı beklıyorum sızce kac kac bıter ılk tahmın benden 3-0fenerbahce yener parcalar

CuGoLaS
11-23-2006, 09:59 PM
valla ilk yarı 1-0 bitti bile mehmet hiç bişe yapmıyo onun yerine bi serkanı koysa da canlansa orası ahhh ahhh...

aLeMDaR
11-23-2006, 10:01 PM
valla ilk yarı 1-0 bitti bile mehmet hiç bişe yapmıyo onun yerine bi serkanı koysa da canlansa orası ahhh ahhh...

o kadar olur kanka mehmet bizim ilacımız biraz zaman verilmesi gerekir sadece ikinci yarı daha iyi olacak inşallah

CuGoLaS
11-23-2006, 11:07 PM
o kadar olur kanka mehmet bizim ilacımız biraz zaman verilmesi gerekir sadece ikinci yarı daha iyi olacak inşallah

ikinci yarıda bişe yapamadı :) ziko onu çıkarmakla çok iyi yaptı ...
aurelio gibi bi adamı nasıl yedekte tutuyo hâlâ anlamış değilim...:confused: :confused:

ama ben zikonun yerinde olsam denizi çıkarır oraya aurelio'yu,mehmeti çıkarır onun yerine de serkanı alırdım ama olsun bölede ii oldu :biggrin: :biggrin: :biggrin:

!!!...EN BÜYÜK FENER ŞAMPİYON FENER..!!!

RoStWell
11-23-2006, 11:22 PM
evet tahmin güzel olmuş Fenerbahcemiz kendine yakışan oynu ortaya koydu ve kazanmasını bildi
bu arada mehmet oldukca iyi performasn sarfetti macın en iyilerindendi kimse eleştiremez diyorum.....

aLeMDaR
11-23-2006, 11:24 PM
evet tahmin güzel olmuş Fenerbahcemiz kendine yakışan oynu ortaya koydu ve kazanmasını bildi
bu arada mehmet oldukca iyi performasn sarfetti macın en iyilerindendi kimse eleştiremez diyorum.....

katılıyorum

yavuzaslan
11-23-2006, 11:51 PM
dogru tahmını bıldım ya keske mac skor oynasaydım

kasirga78
11-24-2006, 01:38 AM
Bencede Mehmet YOZGATLI sahanın en iyilerindendi her şey iyi hoşta ziko hala neden denizde ısrar ediyor bu takıma deniz yerine Mehmet Aurello yu koysa bizi yenebilecek takım zor çıkar.