Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Ali Koç'tan Gerets'e özür

cİHAn
12-05-2006, 03:16 PM
Sürekli olarak statlardan küfürü kaldırmaya çalışan, sahaya yabancı madde atılmaması için büyük uğraş veren Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Yönetim Kurulu üyeleri, Galatasaray derbisinde hüzün yaşadı.

Küçük bir azınlık da olsa, bazı taraftarların sahaya pet şişeleri atması, teknik direktör Gerets’in başından yaralanması, Fenerbahçe Yönetimi’ni son derece üzdü. Öyle ki, Kurumsal İletişimden Sorumlu Asbaşkan Ali Koç, Galatasaray’ın hocasına İngilizce ve Türkçe yazılmış özel bir mektup gönderip özür diledi, yönetim de duydukları üzüntüyü dile getiren bir açıklama yaparak, bu kişilerin statlara alınmaması için çalışma başlattı. Gerets’e, “kişiye özel” bir mektup gönderen Ali Koç, yaşananlardan duydukları üzüntüyü dile getirip, Belçikalı hocadan özür diledi. Koç mektubunu İngilizce ve Türkçe yazdı. Yönetim ise, kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla bir açıklama yaparak, stadın belirli bölümlerinden sahaya atılan yabancı maddelerin kendilerini son derece üzdüğünü dile getirdi.

Son derece üzmüştür
Açıklamada şöyle denildi: Taraftarımıza muhteşem desteği nedeniyle teşekkür ediyoruz. Camiamız, Şükrü Saracoğlu’nun modern, medeni, küfürlü tezahüratın ve sahaya yabancı cisim atma olaylarının olmadığı bir stada dönüşmesi konusunda ciddi çabalar göstermiş ve önemli bir mesafe katetmiştir. Ezeli rakibimize karşı sahada bir kez daha üstünlük sağlamanın hazzını yaşarken, sayıları son derece az dahi olsa bazı kişiler tarafından belirli bölümlerde sahaya atılan cisimler, bizi son derece üzmüş ve yönetimimizin ve taraftarımızın ezici çoğunluğunun çabalarını gölgeleyen bir etki yaratmıştır. Birkaç kendini bilmezin yaptığı bu yanlış hareketlerin ortadan tamamen kalkması için yönetim ve camia olarak gereken neyse onu yapacağız.

Emniyete bildirilecek
Sahaya yabancı cisim atarak takımına ve camiasına zarar veren kişilerin tespiti için gerekli çalışmalara derhal başlanmıştır. Bu kişiler belirlendikten sonra emniyet güçlerine bildirilecek ve bundan sonra stadımıza girişlerinin engellenmesi için gerekli başvurular yapılacaktır. Galatasaray Teknik Direktörü Sayın Eric Gerets’in yaşadığı talihsiz olaydan dolayı duyduğumuz üzüntüyü de bildirmek istiyor ve kendisini geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kendini bilmez kişilerin yaptığı yakışıksız hareketlerin tüm camiamıza mal edilmeyeceğini biliyor, tüm sporseverleri bu konudaki çabalarımıza destek vermeye, küfürsüz, Fair-Play ruhu içinde bir stat atmosferi yaratma konusundaki çabamızda güç birliği yapmaya davet ediyoruz.

aLeMDaR
12-05-2006, 10:36 PM
ya atılan yabancı maddeler ve küfür utanç vericiydi ama sayın Adnan Polat'ın ddiği gibi 50.000 kişinin arasında 50 tane pislik çıkıyor diye