PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Alpay Daum'a inanıyor!

CaKaLBoT
12-05-2006, 03:17 PM
Alpay Daum'a inanıyor!
Alman 2. Lig'i takımlarından 1. FC Köln'de oynayan Alpay Özalan, takımının dün MSV Duisburg'a yenilmesinden sonra yaptığı açıklamada, takım olarak özgüvenlerinin zedelenmesine rağmen 1. Lig'e (Bundesliga) çıkabileceklerini söyledi.
Alpay, 1. FC Köln teknik direktörü olan Christoph Daum'un başarılı olacağına inandığını belirterek, Daum, Fenerbahçe'ye ilk geldiğinde de 3-0 yenilgiyle başlamıştı, ancak sonunuda şampiyon oldu. Belki biz de aynı şekilde sezon sonunda birinci lige çıkan ekip olacağız'' dedi.

Maç sırasında gördüğü kırmızı karttan dolayı pişman olmadığını ifade eden Alpay, ''Duisburglu oyuncu Mokthari geçen yıl Köln'de forma giyiyordu. Maçın tansiyonu yüksekken taraftarları kışkırttı. Ben de bunu daha fazla yapmaması için kendisini uyarmak istedim ve o arada anlamadan sarı kart gördüm. İkinci sarı kartı da atağa çıkarken pozisyon gereği gördüm. Bu konuda daha fazla söylenecek bir şey yok zaten'' diye konuştu.

Daum da, 2. Lig'de mücadele eden her takımın Alpay gibi bir futbolcuya ihtiyacı olduğunu belirterek, ''İlk gördüğü sarı kartta daha dikkatli olabilirdi, ancak bunlar futbolda olan şeyler. Alpay yüreğini ve herşeyini oyuna koyan bir futbolcu. Kendisinden memnunum'' dedi.

1. FC Köln, MSV Duisburg mağlubiyetinden sonra 15. hafta sonunda ligde 19 puanla sekizinci sırada bulunuyor.