Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : "Skorerlerimizi çok iyi tuttular"

DHeMLy-CHaY
12-06-2006, 11:22 PM
CSKA Moskova'ya 74-64 mağlup olan Fenerbahçe Ülker'de coach Aydın örs maçın ardından yaptığı açıklamada, Avrupa Şampiyonu ile oynadıklarını ama galibiyete elden kaçırdıklarını belirtti. Örs, takımı da iyi sınadıklarını ve zamanla daha iyi olacaklarını da söyledi.

Fenerbahçe Ülker'in tecrübeli coach'u Aydın Örs, kısa süre içerisinde takımının her ekiple rahatlıkla başa çıkabileceğini ifade etti ve "böyle devam edersek yenemeyeceğmiz takım yok" dedi.

Aydın Örs: "Avrupa Şampiyonu bir ekiple oynadık ama iyi bir şans yakalamıştık ve ilk yarı savunmada da başarılıydık. İkinci yarıda savunmadan düşüp, hücumda da çok sabit kalınca olmadı. Kaldi ki ribaundlarda da daha başarılı olduk ama rakipte çok kaliteli ve bizim skorerlerimizi çok iyi tuttular. İçeriyi iyi kullanamayınca dış şutlara kaldık. Elimize iyi bir şans gelmişti kazansak çok iyi olurdu. Öte yandan da takımımızın gücünü sınadık ve böyle bir rakibe karşı nasıl oynadığımızı iyi gördük. Bir süre sonra yenemeyeceğimiz takım kalmayacağını düşünüyorum. Mrsic'e ben de katılıyorum, biraz daha inansaydık kazanabilirdik. Ama geri düşünce oyuncularım rakibin ne kadar kuvvetli olduğun anladı ve bu da bizi zorladı."