Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Uyarı!!!!Msn Messenger 8.0 Adresini Seven Baksın. lütfennnnnnnnn

watican_666
12-27-2005, 04:37 PM
DİKKAT MSN MESSENGER 8.0 adı altında sahte messenger programı yapılmıştır ve yükleme sırasında size NET PASSPORT hesabı ve şifre sormaktadır...
Kesinlikle yüklemeyiniz veya giriş yapmayınız bu hackerlerin son
taktiğidir...Malinizi ve şifrenizi girdiğiniz takdirde şifreniz
hackerlerin eline geçecektir. Son sürüm MSN 7.5 dır..Bu mesajı mümkün olduğunca listenizdekilere iletin...
Ve msn messenger yükleyecekseniz resmi sitesinden başka bir yerden
yüklemeyin.

lütfen bilgisayarınıza bu sahte programı indirmeyinnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!

silenter
12-28-2005, 03:02 PM
bu konuyu gundeme getirdiğin için tesekkur edıyorum kanka, aslında messenger 8.0 expoler olarak mevcut ama premium olmak için belli bir mıktar para oduyorsunuz, ama messenger olarak, 7,5 var kankamın dedıgı, gibi sakın aldanmayın,

[FX][SOLDIER]
12-28-2005, 08:03 PM
Bilgiler için tşk...Ortalık uyanıklarla dolu herkes dıkkat etsın...

๏๒รєรรเ๏ภ
01-06-2006, 08:23 AM
bilgi icin eyw

ZaNdAR
01-06-2006, 12:42 PM
arkadaşlar bence de bu konuya değinilmesi yerinde olmuş. microsoft tarafından dağıtılmayan hiçbir messengeri kullanmayınız. bazı kafelerde gördüm msngr7.6 felan diye yada nette okuyoruz microsoft mühendisleri dışarı msn8 in kodlarını sızdırmış alın deneyin diye.
kesinlikle msn.com dan başka biyerden msn indirmeyin.
bide dandik kafelerde dikkatli olun. msn 7.5 fakeleri war piyasada (birini de ben yaptım :D) bunları kafelerindeki pclerekoyan şerrefsizler war.dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

selametle..

djcrueL
01-07-2006, 02:35 AM
eyvallah