Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : LÜtfen ArkadaŞlar Yardimlarinizi Esİrgmeyİn...

B.ARMAN.SS
12-08-2006, 03:10 AM
ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARIM YENİ VE TOPLAMA.
ÖZELLİKLERİ

AMD 64X2 DUAL COREPROCESSÖR 3800 İŞLEMCİ

512MB ATİ EKRAN KARTI

1024MBx2 KİNGSTON RAM

ASUS ANAKART(1AY ÖNCE ÇIKAN GİGABAYTLA EŞİT)

BENİM SORUM.

1-NEDEN 2.0 GHZ BİLGİSAYARIM
2-BAZI OYUNLARDA TAKILIP KALMA OLUYOR(ESKİ TARZDAKİLERDE,MESELA DOOM3 FEAR PES6 GİBİ OYUNLARDA SORUN YOK)
3-BİLGİSAYARIM SİZCE NASIL FEREKLİ BİRŞEY VAR MI
4-DAHA İYİ VERİM NASIL ALABİLİRİM

HEPİNİZE ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

SAYGILARIMLA HERKEZE....

GeCeLeR
12-08-2006, 03:40 AM
ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARIM YENİ VE TOPLAMA.
ÖZELLİKLERİ

AMD 64X2 DUAL COREPROCESSÖR 3800 İŞLEMCİ

512MB ATİ EKRAN KARTI

1024MBx2 KİNGSTON RAM

ASUS ANAKART(1AY ÖNCE ÇIKAN GİGABAYTLA EŞİT)

BENİM SORUM.

1-NEDEN 2.0 GHZ BİLGİSAYARIM
2-BAZI OYUNLARDA TAKILIP KALMA OLUYOR(ESKİ TARZDAKİLERDE,MESELA DOOM3 FEAR PES6 GİBİ OYUNLARDA SORUN YOK)
3-BİLGİSAYARIM SİZCE NASIL FEREKLİ BİRŞEY VAR MI
4-DAHA İYİ VERİM NASIL ALABİLİRİM

HEPİNİZE ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

SAYGILARIMLA HERKEZE....
ekran kartın doğru tanıtılmamamış olabilir yanı sıra hard diski tek parça kullanıyorsan bu da verimi düşürür bunun yanı sıra ram idle yada ram cleaner tarzı bir program kullanarak ram i sürekli temiz tutman şart yanı sıra başlangıç programlarının sayısını azaltarak ve oyun oynarken mp3 dinlemek yada msn i açık tutmak gibi şeylerden kaçınarak verimi arttırabilirsin..
Saygılar
GeCeLeR

DİPNOT : xp ince ayar programlarınla verimi çok daha fazla arttırabilirsin ancak bu tarz programların dosyların çakışmasına neden olduğundan kısa bir süre sonra sistem hataları vererek senin format atmana neden olacak ve uzun vadede bilgisayarı etkin kullanamamana neden olacaktır bu sebepten kullanmanı tavsiye etmem

B.ARMAN.SS
12-08-2006, 04:48 PM
CEVAP VERDİĞİN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM. YARDIMCI PROGRAMLARIN LİSTESİNİ VEREBİLİR MİSİN ACABA. ÖNERDİĞİN. MÜMKÜNSE TABİ VE BU ARADA ++rep

SAYGILARIMLA...

Stinq
12-08-2006, 04:57 PM
arkdasım bazı oyunların goruntu ve ekran ayarlarını degiştirerek sorunları ortadan kaldırabilrsin.pes 6 bende de bircok sorun yarattı ve oyun ayarlarını degiştirmek zorunda kaldım.pcin oldukca iyi gereksiz programlar yükleme bence ve harddisk i ikiye veya 3e boldugun taktırde dahada hızlanabilir.

ugurb
12-31-2006, 04:09 PM
BİLG IN ÇİFT ÇEKİRDEKLİ İŞMECİSİNİN OLMASI DEMEK AYNI ANDA BİR ÇOK İŞLEMİ YAPMAYI RAM IN UZERINDEN ALIP İŞLEMCİNİN RAMA YARDIM ETMESINI SAĞLAMAKTIR BU DAFARKLI İŞLERİ AYNI ANDA HIZLI ŞEKİLDE YAPMAK DEMEKTİR BU 2.0 GHZ OLMASININ SEVABI ZATEN İSLEMCİNİN HIZI BU KADAR :)
BAZI OYUNLAR BAZI EKRAN KARTŞARINDA SORUN VERIYORLAR Kİ SENIN ALDIĞIN EKRAN KARTININ SÜRÜCÜSÜNÜ 3.GÜNCELLEME SONUNDA DÜZELTTİK DİYEREK PİYASAYA SÜRDÜLER :)(ŞANSSIZMISIN NE :p)
RAM CLENAER KULLAN
REGEDİT LE ince ayarlar var bunlardan işine yarayanları kullan herşeyi yapma (forum da arattır "REGEDIT AYARLARI")
bilg. na gerekli olan ii bir bakım ve kullanım hadi bash bash