PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Yalova- Pendik feribot seferleri iptal edildi 8 Aralık 2006

CaKaLBoT
12-08-2006, 09:45 PM
MARMARA Bölgesi'ni bir haftadır etkisi altına alan yoğun sis, Yalova'da deniz ulaşımını olumsuz etkiledi. İDO'dan yapılan açıklamada, görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle Yalova- Pendik feribot seferlerinin iptal edildiği açıklandı.

Yalova Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü yetkililerinin verdiği bilgiye göre, yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi 1 kilometrenin altında düştü. Sisli hava nedeniyle Yalova'dan Kartal ve Yenikapı'ya yapılan deniz seferleri sürerken, Yalova- Pendik feribotseferlerinin ise görüş mesafesinin iyice düşmesi nedeniyle iptal edildiği bildirildi. Seferlerin, sisin dağılmasının ardından ise devam edeceği açıklandı.

aLeMDaR
12-08-2006, 10:22 PM
Kış geldi marmara felç özellikler İstanbulda yaşayanlara Allah kolaylık ve sabır versin

CaKaLBoT
12-08-2006, 10:26 PM
Kış geldi marmara felç özellikler İstanbulda yaşayanlara Allah kolaylık ve sabır versin

valla ben razıydım keşke istanbulda yaşşasaydım ben istanbul aşığıyım ...:frown:

cİHAn
12-08-2006, 10:26 PM

dogru söylüyorsun