PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Zico: "Galibiyet bekliyorum"

cİHAn
12-11-2006, 05:04 PM
Fenarbahçe Teknik Direktörü Arthur Zico, futbolcularıyla dün akşam bir konuşma yaptı. Hafta arasında UEFA Kupası’nda E.Frankfurt ile "tamam mı devam mı" maçına çıkacaklarına dikkat çeken Brezilyalı teknik adam, "Bu maçı kazanıp yeni yıla mutlu girmemiz gerekiyor.

100. yılını kutlayan camiamız bizden başarı bekliyor. Palermo karşısında gösterdiğiniz performansı final niteliği taşıyan gecede de tekrarlamanızı istiyorum" dedi

Ankaragücü maçından sonra 1 gün izin verdiği futbolcularını dün akşam yapılan antrenman öncesinde toplayan Zico, ligin ilk yarısını lider kapayan takımıyla gurur duyduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:

"Sezon başında büyük hedefler için yola çıktık. Bir dönem hep beraber sıkıntılar yaşadık. Sizlerle gurur duyuyorum. Çünkü büyük eleştirilere rağmen dimdik ayakta durdunuz. Kalitenizi maçlara yansıttınız. Son oynadığımız 5 maçtaki performansınız, beni gelecek için umutlandırdı. Artık kendi güvenimizi kazandık taraftarımızın da desteğiyle hafta içinde yeni bir zafer yaşayacağız."

CuGoLaS
12-11-2006, 05:06 PM
işallah bi sakatlık olmaz da sağa salim çıkarız şu gruptan :)

aLeMDaR
12-11-2006, 07:19 PM
İnşallah kazanacak başka şansımız yok