Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Acil Durumlarda Hasta Kurtarma Örtüsü

CaKaLBoT
12-12-2006, 03:16 PM
Yeni trafik yasası gereği taşıt aracınızdaki trafik çantanıza yeni bir malzeme daha eklendi;
“Acil Durumlarda Hasta Kurtarma Örtüsü”.

Bu ürün, Eylül 2006 itibari ile trafik ilk yardım setlerinin içinde bulunması zorunlu malzemeler arasındaki yerini aldı.

Kurtsan Medikal tarafından Almanya’dan ithal edilen “Alu-Decke” İlkyardım Hasta Kurtarma Örtüsü” kaza anında yaralı hastaların ilk müdahalesinde, asıl yardım gelinceye kadar, kullanılıyor. Soğuk hava, sıcak hava, yağış, gece ve gündüz koşullarında, hastaya koruma sağlıyor. Her türlü hava koşuluna uygun hazırlanan örtü; gri renkli yüzü dış tarafa bakacak şekilde örtüldüğünde soğuk hava koşullarına karşı, altın rengi tarafı dışa bakacak şekilde örtüldüğünde ise sıcak hava koşullarına karşı koruma sağlıyor. 160cm x 210cm lik ölçüleriyle hastanın uygun şekilde örtülebilmesine imkân veriyor.

AB ülkelerinde kullanım zorunluluğu olan bu ürün, AB standartlarına uyum çerçevesinde ülkemizdeki ilk yardım çantalarında da yerini aldı.

“Alu-Decke” İlkyardım Hasta Kurtarma Örtüsü hastaların dışında hafif koşullarda, yolda mahsur kalmış kişilerde soğuk ya da sıcaktan korunmak için kullanılabildiği gibi dağcılık, trekking ve kamp malzemesi olarak da kullanıma uygun özellikler taşıyor.

Ürün tüm medikal malzeme satan firmalardan ve eczanelerden ortalama 5 YTL perakende satış fiyatıyla kullanıcısına ulaşıyor.