PDA

Tam Sürümü Görüntüle : GÜzellİkler İÇİn ''tebrİk Ve TeŞekkÜr Et''

CaKaLBoT
12-20-2006, 05:05 PM
öncelikle burada cok güzell dostluklar kurduğum için cAkAl.net e teşekkür ediyorum...

ultraslan_onur
12-20-2006, 05:10 PM
bu siteyi kuranlara tşk ederim,
ve noumAhmet'e bu kunuyu açtığı için tşk ederim,
ayrıca AYŞENUR'u bu kadar güzel yaradan yaradıcıya tşk ederim.

CaKaLBoT
12-20-2006, 09:56 PM
bana herzaman acı cektiren BEŞİKTAŞıma teşekkür ediyorum !
sevinmek için sevmedik...

aLeMDaR
12-20-2006, 11:30 PM
Ahmet kardeşim öncelikle sanabu güzel konu için daha sonra senin o güzel dostluğun için sana tşk ederiyorum be sana realde rep veriyorum ya bu arada ben gözlük almayı unuttum aceleden ayrıca serdar kardeşimede o güzel dostlugu dolayısıyla teşekkür ediyorum serdar len gözlük almayı unuttum ne yapcam.

CaKaLBoT
12-21-2006, 12:49 AM
Ahmet kardeşim öncelikle sanabu güzel konu için daha sonra senin o güzel dostluğun için sana tşk ederiyorum be sana realde rep veriyorum ya bu arada ben gözlük almayı unuttum aceleden ayrıca serdar kardeşimede o güzel dostlugu dolayısıyla teşekkür ediyorum serdar len gözlük almayı unuttum ne yapcam.

biz o açığı başka şekillerde kapatırız mustafa merak etme sen...
eninde sonunda ondan gözlük lens veya başka bişeyler alacam sıkma canını sen..
bu arada bende teşekkür edeyim gelmişken ...
Burda edindiğim kalıcı dostluklar için site kurucusu GeCeLeR'e teşekkür ederim...
İyi ve kötü günlerde yanımda olan ve yanında olduğum tüm dostlarıma teşekkür ederim...

CaKaLBoT
12-21-2006, 12:52 AM
eninde sonunda ondan gözlük lens veya başka bişeyler alacam sıkma canını sen..

gemi biraz solamı çekiyor kuna :biggrin:

ultraslan_onur
12-21-2006, 08:36 PM
bende bu kadar güzel konuya çoooooooooookca yazı yazan arkadaşlarıma tşk ederim(anlayana)

CaKaLBoT
12-21-2006, 09:20 PM
bende bu kadar güzel konuya çoooooooooookca yazı yazan arkadaşlarıma tşk ederim(anlayana)

teşekkürüm sana gider..!

CaKaLBoT
12-21-2006, 09:31 PM
Ben noumAhmet(ahmet) abime teşekkür ediyorm...

ADMİN TEAM teşekkür ediyorum...serdar abime ve niket ablama burdan yardımları için teşekkür ve tüm mod arkadaşlarım abilerime de teşekkür...ve cakal.net te bana kim yardım ettiyse onlara teşekkür edyorm...

CaKaLBoT
12-22-2006, 12:33 AM
Rabbime teşekkür ediyorum bize layık olmadığımız halde verdiği tüm nimetler için...

Angel of death
12-22-2006, 12:02 PM
ilk teşekkür noumahmet kardeşime. sonraki teşekkürde 100.yılında hem lig, hem Türkiye kupası hemde uefa kupasında doludizgin yoluna devam eden FENERBAHÇE' me

ImmortalSouL
12-22-2006, 12:24 PM
önceLikLe Murat Kardeşime ( GeCeLeR ) Bu Siteyi Açıp ßizi ßi Araya topLadığı iÇin Teşekkür Ediyorum ... Sonra Ahmet Kardeşime Teşekkür Ediyorum Böyle GüzeL ßir Konu Açtığı iÇin .. Daha Sonra da Herkese Teşekkür Ediyorum En Kötü AnLarımda ßiLe Yanımda oLduğunuz iÇin .... !!!

CaKaLBoT
12-22-2006, 02:51 PM
soğuk günlerimi sıcak eden ferroli kombime teşekkür ediyorum :)

CaKaLBoT
12-22-2006, 02:54 PM
sımıtcıye tesekurler valla cok gusel sımıtlerı var ya oh oh

CaKaLBoT
12-22-2006, 06:14 PM
Erdem kardeşimi üniveristede proje yarışmasında 1. olduğu ve daha sonra türkiye çapınca 1. olduğu ve projesinin kayda değer bir değer karşılığ satın alnması ve amerikada bir üniveristeden orda okuma teklifi aldığı için, üstün başarısı için ve bana kendisi ile gurur duyma şansını verdiği için tebrik ediyorum...

Stinq
12-22-2006, 06:17 PM
ben tesekkur ederim abi ya cok duygulandım valla

ege10
12-22-2006, 09:45 PM
öncelikle burada cok güzell dostluklar kurduğum için cAkAl.net e teşekkür ediyorum...

Tesekkürler adasim bende burada senin gibi candan dostlar tanidim cakal.net ten bende kopamiyorum bu siralar yogunda olsam yine bakmadan edemiyorum.

CaKaLBoT
12-24-2006, 09:07 PM
yönetmeliği sırasında herzaman yanımızda olan eski cAkAl.net yönetimine bir kez daha teşekkür ediyorum...

PrObLeM_BoY
12-24-2006, 09:34 PM
yönetmeliği sırasında herzaman yanımızda olan eski cAkAl.net yönetimine bir kez daha teşekkür ediyorum...

yenisininde eskisinden farkı olmicak merak etme bizlerde teşekkürü haketmek için çalışıcaz şüpheniz olmasın:)

CaKaLBoT
12-24-2006, 09:44 PM
yenisininde eskisinden farkı olmicak merak etme bizlerde teşekkürü haketmek için çalışıcaz şüpheniz olmasın:)

yazmıs olduğun msjın konu ile ilgisi yok !
başlıkta güzellikler için tebrik ve teşekkür et yazıyor.bilgine...
bir süper mod olarak dikkatli olmanı rica ediyorum.
(bnm mesajımı alıntı yaptığın için bana cevap hakkı doğmuştur.)
saygılar...

@rtist
12-24-2006, 09:48 PM
noumAhmet e teşekkür ediyorum bir üye de olsa forum kurallarına dikkat ettiği için...

CaKaLBoT
04-17-2007, 08:24 PM
noumAhmet e teşekkür ediyorum bir üye de olsa forum kurallarına dikkat ettiği için...

bende sana tesekkur ederım $ahmeraN:biggrin: