BooROCK™
12-21-2006, 11:09 PM
mecliste bu haber çalkalanıyormuş terbiyesizliğin daniskası artık ne denir başka
17 yaşındaki bir genç testislerindeki iltihaplanma yüzünden doktora gitmiş
doktor bakmış iltihaplanma fazla olduğu için film çektirmeye göndermiş
tesettürlü bir kadın doktor varmış film çekecek
ben bu filmi çekemem yarın gel erkek doktor çeksin demiş
doktor tabii bunu karneye yazmış ben gönderdim ama kadın doktor çekmedi diye
bir hafta boyunca hep bu kadınvarmış yarın gel yarın gel diye hep erkek doktoru bekletmiş
bir hafta sonra erkek doktor çekmiş filmi geç kalınmış bu bir hafta önce çekilseydi olurdu ama şimdi testislerinin alınması gerek demiş
çocuğun bütün hayatı din inançlarını tıp gibi yüce ve ayıp sözünü içermeyen bir kavram yüzünden kaydı 17 yaşında birinin erkekliği bu yüzden yokoldu bu kadar terbiyesizlik olurmu
dinimize saygım sonsuzdur buna dikkat çekmek istiyorum ama
herşeyin bir zamanı var
eğer bunu yapmayacaksan neden tıp bilimini ve bu bölümü çekiyorsun allah huzurunda bunu nasıl açıklıycak acaba bu kadın
Haberinin Yalan Olduğu O Saatlerdeki İki Nöbetçinin De Erkek Olduğu Hastane Görevlileri Tarafından Açıklandı Genel Müdür Böyle Birşeyin Asla Olmayacağını Belirtirken Haberin Kanal D'nin Türbanlı Kadın İmajını Kötülemekten Başka Bir Şey Olmadığı Anlaşıldı...
17 yaşındaki bir genç testislerindeki iltihaplanma yüzünden doktora gitmiş
doktor bakmış iltihaplanma fazla olduğu için film çektirmeye göndermiş
tesettürlü bir kadın doktor varmış film çekecek
ben bu filmi çekemem yarın gel erkek doktor çeksin demiş
doktor tabii bunu karneye yazmış ben gönderdim ama kadın doktor çekmedi diye
bir hafta boyunca hep bu kadınvarmış yarın gel yarın gel diye hep erkek doktoru bekletmiş
bir hafta sonra erkek doktor çekmiş filmi geç kalınmış bu bir hafta önce çekilseydi olurdu ama şimdi testislerinin alınması gerek demiş
çocuğun bütün hayatı din inançlarını tıp gibi yüce ve ayıp sözünü içermeyen bir kavram yüzünden kaydı 17 yaşında birinin erkekliği bu yüzden yokoldu bu kadar terbiyesizlik olurmu
dinimize saygım sonsuzdur buna dikkat çekmek istiyorum ama
herşeyin bir zamanı var
eğer bunu yapmayacaksan neden tıp bilimini ve bu bölümü çekiyorsun allah huzurunda bunu nasıl açıklıycak acaba bu kadın
Haberinin Yalan Olduğu O Saatlerdeki İki Nöbetçinin De Erkek Olduğu Hastane Görevlileri Tarafından Açıklandı Genel Müdür Böyle Birşeyin Asla Olmayacağını Belirtirken Haberin Kanal D'nin Türbanlı Kadın İmajını Kötülemekten Başka Bir Şey Olmadığı Anlaşıldı...