PDA

Tam Sürümü Görüntüle : uydudan ali samiyen fotoğrafları

GeCeLeR
01-01-2006, 02:32 AM
http://img180.echo.cx/img180/6484/alisamiyen8od.jpg
http://img180.echo.cx/img180/8204/alisamiyen30qe.jpg
http://img180.echo.cx/img180/9669/alisamiyen21id.jpg

melgibson_ist
01-04-2006, 09:58 AM
:) evet gerçekten 5 bin kişilik boş bir arazinin fotoğrafları gerçekten 5 bin kişi dediysem sakın alınmayın arkadaşlar biliyorum 500 kişiden fazla kimse gitmiyor ama napim işdee insaniyetliliğim üzerimde:):)

bugrahan
01-04-2006, 05:43 PM
melgibson_ist lütfen laflarına dikkat et

Geceler kanka saol

melgibson_ist
01-05-2006, 04:14 PM
melgibson_ist lütfen laflarına dikkat et

Geceler kanka saol
hangi laflarıma kanka laflarıma bakarsan küfür yok kötü bi sözde yok e demekki bi olay yok o yüzden bu sözünü hiç önemsemiyorum
:biggrin:

bugrahan
01-06-2006, 11:35 AM
hangi laflarıma kanka laflarıma bakarsan küfür yok kötü bi sözde yok e demekki bi olay yok o yüzden bu sözünü hiç önemsemiyorum
:biggrin:

kötü söz yok diyorsun sen nasıl bir takımla böyle konuşursun yok 5 bin yok 500 dalga geçiyosun ayrıca buraya yorum yazıyorsan benim sözleri dikkate almak zorundasın.

melgibson_ist
01-07-2006, 03:20 PM
kötü söz yok diyorsun sen nasıl bir takımla böyle konuşursun yok 5 bin yok 500 dalga geçiyosun ayrıca buraya yorum yazıyorsan benim sözleri dikkate almak zorundasın.sanki yalan söylüyoruz yazmayız kardeşim bundan sonra bu bölüme galatasayarlılar başarılı olunca nedense çok konuşuyordu muhalefet yapıyorlardı nedense şimdi tartışma ortamnına giremiyorlar zaten gazetelerde yazılmış iflas etmişsiniz:biggrin: zaten yakında gs diye bi takımda kalmaz hoş varlığında nolduki iflasında ne olsun bu bölüme son mesajımdı bu karşılık verilmezse bende bu bölüme bi daha yazmam hadi size yeni takım bulmanızda başarılar dilerim artık beşiktaşımı tutarsınız gençlerbirliğinimi bilemem:biggrin:

GeCeLeR
01-07-2006, 04:31 PM
sanki yalan söylüyoruz yazmayız kardeşim bundan sonra bu bölüme galatasayarlılar başarılı olunca nedense çok konuşuyordu muhalefet yapıyorlardı nedense şimdi tartışma ortamnına giremiyorlar zaten gazetelerde yazılmış iflas etmişsiniz:biggrin: zaten yakında gs diye bi takımda kalmaz hoş varlığında nolduki iflasında ne olsun bu bölüme son mesajımdı bu karşılık verilmezse bende bu bölüme bi daha yazmam hadi size yeni takım bulmanızda başarılar dilerim artık beşiktaşımı tutarsınız gençlerbirliğinimi bilemem:biggrin:
sen kimsin bir moderatörle böyle tehdit edici konuşuyorsun ...
ne zannediyorsun kendini ..
karşınadaki itaat et sen önce tamam mı ?
bmm derdim takım değil sen bnm forumumunda bnm açtığım konunun altında tartışma yaratmaya çalışan bir parazitsin tamam mı ?
senin gibiler önce forum kurallarını okuyacak ondan sonra karşıma gelip foruma yazılar yazacak ...
ben gs li değilim fb liyim belki..
ama senin gibilerine asla pabuç bırakmam bu forumda mod umu da super modu mu da ezdirmem kimseye ...
mod mod olsa adam olsa seni bana bildirir
....
bu forumda kimseye bana karşılık vermezsen son msj olur diyemezsin ....
son sözü sen söleyemezsin..
bu sana ilk ve son uyarım bir daha bu şekilde mesjını görürsem forum kuralları işler ve aramızda senin gibilere ihtiyaç duymayız..
Saygılar
GeCeLeR

Not : bnm forumumunda hiç kimse üstüne hakaret edemez tehdit edemez susturamaz..
haklıyıda haksızı da ben seçerim kime ne ceza verilecekse cezayı ben veririm ben tahsil ederim...
her msjının sonuna saygılar yazan biriyim kimse saygısızlık etmicek ozman
sevgi barış kardeşlik forumuyuz
tartışacak adama değil paylaşacak adama ihtiyacımız var bizimle olan olur olmayan gider gitmeyeni kovarız ....

ANLAYANA .......

GeCeLeR
01-07-2006, 07:34 PM
konu özele taşınmıştır..

glue
01-15-2006, 01:59 AM
ellerine and klavyene sağlık geceler birilerinin ağzının payını ii vermişsin

***GALATASARAY***
01-15-2006, 02:45 AM
hiçççç konusmayın da sadece GERÇEKLERİ TARIH YAZAR TARIHIDE GALATASARAY deyin işi bitirin abiiiiii.

GeCeLeR
01-15-2006, 02:50 AM
eyvallah kankam

turnmeon3000
01-21-2006, 11:42 PM
ellerine and klavyene sağlık geceler birilerinin ağzının payını ii vermişsin
birilerinin ağzını payı verilmiş diyorsun ama o arkadaşın yazdıklarınıda okumuşdum silinmiş galiba şu anda yoksa o melgbison_ist da çok ağır laflar söylemiş gerçekler geceler o laflara karşılık verememiş olacakki silmiş o yüzden insanların arkasından değilde önlerinden konuşulmalı diye düşünüyorum son söz söylenmeden öyle laf vurup sonra karşılığını çok fena alınca hemen üstünlüğü kullanıp o mesajları silmek nasıl bir ağız payı vermek anlamadım gerçekden bu şekilde ağız payı verilmez ancak o insanı dediğin laflarla tuş yaparsın eyvallah bide şöyle söylim o gecelerin yazdığı şeyler hiç bir saite sahibine yakışıyormu o laflara şunu söylemek istiyorum unutulmasın şu an burdaki kimse için siteden kovulmak önemli değil hayatın ne sonu ne de başı o yüzden kimse kendini fazla yüksekden görmesin derim bu bir hayat bugün burda kabadayılık yaparsın olurki şans yarın gerçek hayatta karşılaşırsın orda bu şekilde konuşabileceksen bence burda böyle davranmak lazım yoksa bi gün ağır bir kayaya rastlanabilir sonra hanimallah yani o yüzden kimse kimseyi kırmadan konuşsun kimse unutmasın kimse üstün değil sonuçda burası kimseye ekmak kazandırmıyor kimse için fazgeçilmez değil sakın unutulmasınki bu dünya küçük bir gezegen o yüzden dediklerimize dikkat edelim dediklerimi kimse yanlış anlamasın ama ben arkadan konuşulaya karşıyım hadi kalın salıcakla

ardav
01-21-2006, 11:47 PM
google earthten galiba bunlar yaw aklıma geldi maç saatinde bakalım bi ara
belki canlı izleriz (: