Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : david copperfield gerçeği(ben inanmadım ama koymayım dedim)

PrObLeM_BoY
12-29-2006, 12:14 AM
Bildiğimiz gibi david copperfield garip numarlarıyla herkesi etkilemektedir.peki bu nasıl oluyor hiç düşündünüzmü??işte işin gerçeği

Bilindiği gibi bazı insanlar cinlerle işbirliği yapabilmektedir.Bunun için insan ve cin arasında bir söleşme yapılmaktadır ve cinler kullanılmaktadır.(bilmeyenlere çok garip gelebilir)david copperfield'in bir ifritle sözleşmesi vardır.ifritinde binlerce cinden oluşan bir ordusu vardır.ayrıca 5 kuvvetli cinde bu ifrite yardım eder.İşte bu cinlerden müteşekkil bir ordu,onu taşırlar.Davidin biraz havaya yükselmesi için binlerce cinin bir araya gelip onu kaldırması gerekir yani davidi bir ip veya onun gibi bişey kaldırmaz.Ayrıca davidin sanduka içine yatırıp kestiği kızda insan şekline girmiş bir cinnidir.Sandukanın kapakları kapatılınca cinni kaybolur.Sanduka ikiye ayrılır.Seyirciler kız ikiye bölündü zanneder.Daha sonra sanduka birleştirilince cin yeniden kız şekline girip gözükür.Bu hadise cine hiçbir zarar vermez.

alıntıdır...

Batikan
12-29-2006, 01:11 AM
S.a ben bunu cok onceden bılıyordum bakın hz. suleymanın da gızlı guclerı vardı sole anlatım ınsan ıle melekler arasında ıkı melek vardır aynı decoder gorevı gorur bıde yahudı sıhırbaz var adı aklıma gelmedı onunda guclerı vardır yanı onların yabtıgı sey gercektır baska ılızyonıstler ates cıkartır ama ınsanı yakmaz david copperfield ın atesı yakar ama onlar ınsan ustu guclerı olanlardır ve onlar ulkelerı bıle yonetırler dıkkat edın her gosterı yabacagı ulkede yenı basbakan yada cumhurbaskanı olmus ınsanları zıyaret ederler ınanmayanlar arastırsın onları etkı altına almak bılınc altına gırmek ıcın yanı onlar tehlıkelıdır ıfrıtle anlasma yabmaz yabamaz ama cınlerle olabılır ıfrıtler ınsanlarla anlasma asla yabmazlar onlar kotudur cunkı ıfrıt nedır bılmeyenınız varsa arastırsın arkadaslkar bu arada yuzuklerın efendısı fılımındekı hersey gercektır olmus bır savastır arastırısanız gorursunuz

KoJiRo
12-29-2006, 03:56 PM
BİlgİlendİrdİĞİn İÇİn Çok SaĞol

olfir
01-02-2007, 02:54 AM
sacmalık arkadaslar bunlar sadece ilizyon olayı yanı göz yanılması
ben bir zamanlar cok merak sardım ve david in butun yaptıgı gosterılerı izledim hepsındede bir foul yakaladım sizde dikkat ederseniz görebilirsiniz

calipse
01-03-2007, 01:20 AM
babalar bende bu konuyu merak ediyorum int. biraz araştırdım ama bişi bulamadım kaale değer eğer bu olayın gerçeğini açıllayan bi site bbulursanız bi xamet haber weririseniz sewinirimr ...am bi yandanda gösteri için cinleri kullanması ndn wesonuçta bunun insanlara bi yayarı yada zararı yok gösteri için bu tip şeyler olabilirimi ayrı bi muamama bence..??