Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Gercek bi olay başımdan Geçti(28.12.2006)

varouj
12-29-2006, 03:20 AM
Arkadaşlar benim bi ark var kendisi cinlerin onunla ark yaptığını ve birlikte zmn geçirdiklerini bundanda çok rahatsız olduğunu söylerdi.Bunu uzun zmndır dile getiridi fakat ben pek ciddiye almazdım başımdan gecen olayı görünce inanmamak mümkün deil.bugün ben o benim akrabam ve onun ark bi yere gittik.cafeye cafe isminide verebilrim.neyse konu yine o malum muhabbette geldi ve arkım çok rahatsız olduğunu ve başından gecenleri anlatıyodu bu arada benim ark güldü ve dalga geçmeye başladı.Onu uyardı ve yapma çok kızıyolar sen böle diyince dedi ama devam etti dalga gecmeye bu sırada arkım perdeye baktı ve birden kornişle perde dalga gecen arkım üstüne düştü.Herkesi bi sesizlik kapladı biz masayı deiştirdik bi yan masaya oturduk.Dalga gecen arkla karşılıklı otururken bu olayları yaşıyan arkım wc ye gitti,giderken "lütfen bi daha dalga gecme başına daha kötü bişey gelir dedi"ve gitti,bu sırada cafenin garsonları kornişi maktapla yeniden duvara sabitlediler ve bunu gözümün önünde yaptılar yemin ediyorum o korniş ben 105 kilo olmama rağmen beni bile taşırdı.neyse arkım yine dalga geciçi laflar söyleri o bunları söley sölemez o korniş yerinden çıktı ve arkım kafasına hemde vida olan kısmı düştü arkım kafasında şu anda 24 adet dkiş var bu olaydan sonra wcden gelen arkım,dalga gecerken neler sölediğin harfiyen söledi orda olmamasına rağmen herşeyi duymuş gibiydi.Ben bu olaydan sonra herşeye inandım.Arkadaşlar +rep falan demiorum öle bi kaygım yok sadece başımdan gecen bi olayı anlattım.

KoJiRo
12-29-2006, 03:55 PM
Elİne SaĞlik

[DJ_LANETLY
01-01-2007, 08:17 PM
eline saglik tsk...!!

yakamoz4444
01-07-2007, 08:41 PM
saol paylaşım için

redbullah
04-02-2007, 04:46 PM
Tombulum ,Varouj'um..Gördünmü bak.Bundan böyle cinlere inanmazlık etme..Karanlık yerlere gitme..seni ..üf.. yaparlar.Allah etmesin bu sefer o konişin vidası kafana değilde başka bi yerine,gözüne,gömüne v.s.. saplanabilir.Arsada oynarken inşaatlara topun falan kaçsada girme...Amele amcalar sana fenalık yaparlar..Topunu patlatırlar...

iktisat_58
04-02-2007, 04:56 PM
Ellerine Sağlık...