Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Kutluay'dan anlamlı sözler / 29 Aralık

Rexum
12-29-2006, 02:16 PM
Türk basketbolunun yıldızı, aynı zamanda da bir futbol aşığı olan İbrahim Kutluay, 2007 için hayli iddialı konuştu, teknik direktör Zico ile Alex’e tam destek verdi.

Aklı geçen yılda kaldı
Sadece başarılı basketbolculuk kariyeriyle değil, futbola olan yakın ilgisi ve Sarı-Lacivertli renklere olan aşkıyla da gündemden düşmeyen İbrahim Kutluay, aklının hâlâ geçen sezon sonunda son maçta kaybedilen şampiyonlukta kaldığını söyledi. Kendi elleriyle şampiyonluğu Galatasaray’a verdiklerini, ama bu sezon aynı hatayı tekrarlamayıp mutlu sona ulaşan takım olacakları öngörüsünde bulunan milli basketbolcu, Zico ve Alex’e de arka çıktı.

‘Sambacılar’a haksızlık’
Brezilyalı hocanın, sezon başında acımasızca eleştirildiğine dikkati çeken İbrahim Kutluay, “Yurtdışına gittiğim zaman ben de uyum sorunu yaşamıştım. Zico’nun da biraz zamana ihtiyacı vardı. O süreç geride kaldıktan sonra takım üzerinde nasıl olumlu etkileri olduğunu hep beraber gördük. Rakipleri çok iyi analiz ederek dize getirdi. Takımın oyun şablonunu oturttu ve haklı olarak da Fenerbahçe en yakın rakibinden 7 puan önde ilk yarıyı lider tamamladı” dedi.

‘Kupa özlemi de bitecek’
100. yılda tüm branşlarda ipi göğüslemeyi hedeflediklerini vurgulayan İbo, “Türkiye Kupası’nı son kazandığımızda 10 yaşındaydım. Artık bu özleme de son verileceğine inanıyorum. Alex’in kalitesi ve takıma verdikleri ortada. Fenerbahçe’ye gelen en iyi yabancılardan biri. Taraftarımız takımına güvensin ve destek versin. Bu ekip, UEFA’da da AZ Alkmaar ve Newcastle’ı eler. Sonrasında belki kupa bile gelebilir” görüşünü belirtti.

Kaynak: Fanatik

KέžmдИ
12-29-2006, 02:17 PM
Sizede Potada güvenioruz..