PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Menajerlere uyarı! / 29 Aralık

Rexum
12-29-2006, 02:20 PM
F.Bahçe, Alex ile Appiah’ın menajerini kampa çağırdı. Ligin ikinci yarısında transfer konusunda huzursuzluk yaşamak istemeyen sarı lacivertli yönetim, Brezilyalı yıldızın sözleşmesini uzatmak için sıkı pazarlık yapacak. Appiah’ın menajeri ise Ganalı futbolcunun aklını karıştırmaması için uyarılacak.

Fenerbahçe yönetimi Brezilyalı Alex de Souza ile Ganalı yıldızı Stephen Appiah’ın menajerlerini Antalya’ya çağırdı. Ligin ilk yarısını en yakın rakibinin 7 puan önünde lider olarak kapayan sarı lacivertli takımın ikinci yarıda transfer konusunda herhangi bir huzursuzluk yaşamasını istemeyen yönetim, iki futbolcu için kolları sıvadı.

Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Alex de Souza ile yeniden anlaşmanın yollarını arayan yönetim, Brezilyalı oyuncunun menajeri Juan Figer’e çağrıda bulunarak, devre arası tatilinde nikah tazeleme istediğini ortaya koydu.

Polemik bitirilecek

Takıma yeni katılan Mateja Kezman’ın yılda 3.5 milyon dolar kazanmasını örnek göstererek, 2 milyon dolarlık gelirini artırmak isteyen Alex’in ücret artırımını düşünen yönetim, Juan Figer ile sıkı bir pazarlığa girecek.

Yaptığı açıklamalarda Fenerbahçe’de mutlu olduğunu dile getirmesine rağmen Brezilya basınında çıkan haberlere göre sezon sonunda ayrılıp ayrılmayacağına dair henüz karar vermediğini vurgulayan Alex’in ikna edilmesi için çaba harcanacak. Bu oyuncu ile erken yapılacak sözleşmenin polemikleri de ortadan kaldırması planlanıyor.

Trimboli’ye uyarı

Öte yandan sürekli İngiliz kulüplerinden teklif aldığı ileri sürülen Appiah’ın da kafasının karıştığını düşünen yönetim, bu oyuncunun menajeriyle ayrı bir görüşme yapacak. Portsmouth’un 2009 yılına kadar sözleşmesi olan Appiah için yüksek bonservis bedeli ödemeye hazır olduğunu Fenerbahçe yönetimine daha önce ileten ve olumsuz yanıt alan menajer Frank Trimboli’nin dikkati çekilecek ve futbolcuyu rahat bırakması istenecek.

Gençler mercek altında

100. yılında sorun yaşamak istemeyen Fenerbahçe yönetimi iki futbolcudan lig, kupa ve Avrupa’da en iyi şekilde faydalanmak için huzur operasyonunu devre arasında tamamlamayı düşünüyor.

Ara transfer konusunda sessizliğini sürdüren yönetim, daha önce gündeme ismi gelen oyunculardan Aston Villalı Milan Baros ve Hertha Berlin’den Yıldıray Baştürk için temaslarına devam ediyor. 100. yıl kadrosuna bu iki oyuncuyu katmak için yoğun çaba harcayan yönetim, ayrıca Türkiye liglerinde gelecek vaadeden birkaç genç oyuncuyu da PAF takımına dahil etme hazırlığında.

Kaynak: Hürriyet

29.12.2006

umit54
12-29-2006, 10:11 PM
ya alex maçta hiç bişey yapmıyor bi hareketle maçı döndürüyor. bi de mücadele etse