Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Fabrika satis mazasi (Textil)...

mugla1978
01-01-2007, 09:55 PM
Selam Kankalar!

Ben Türkiyede Fabrika satis mazasi ariyorum yani toptanci. Markali Textil üzerinde üreten ve ayni zamanda satan Fabrika. Mesela Puma, Adidas, Hugo Boss, Lacosta, Kapa vs. vs. diye toptan ürün almak isitiyorum.
Bu konuda yardimci olursaniz sevinirim.

Saygilarimla
mugla1978

PrObLeM_BoY
01-01-2007, 10:01 PM
sorunu tam anlayamadım biraz daha detaylı anlatsanız...

mugla1978
01-01-2007, 10:18 PM
sorunu tam anlayamadım biraz daha detaylı anlatsanız...

Selam Problem arkadasim,

ben türkiyeden markali textil ürün satin almak istiyorum. Yani toptancidan.

PrObLeM_BoY
01-01-2007, 10:24 PM
onların toplu olarak normal yerlere satıcağını sanmyorumki kanka kendi bayilerine vermezler mi sadece bi araştırayım istersen bişeyler bulursam buraya koyayım...

mugla1978
01-01-2007, 10:28 PM
onların toplu olarak normal yerlere satıcağını sanmyorumki kanka kendi bayilerine vermezler mi sadece bi araştırayım istersen bişeyler bulursam buraya koyayım...

Saol kanka,
arastirisan iyi olur ya. Bak orda haklisin, ama cogu firmalar kendi bayileri olmayan kisileride satiyorlar.

๏๒รєรรเ๏ภ
01-01-2007, 10:28 PM
Selam Problem arkadasim,

ben türkiyeden markali textil ürün satin almak istiyorum. Yani toptancidan.

senin saydığın markalı ürünleri alabilmen için o markaların bayiliğini alman gerek...ki bunlarında tek 1 toptancısı yoktur bayii olman gerekir.bayii olduktan sonrada beğendiğin ürünlerini ister ve o marka yada firma sana o ürünleri gönderir.

๏๒รєรรเ๏ภ
01-01-2007, 10:29 PM
Saol kanka,
arastirisan iyi olur ya. Bak orda haklisin, ama cogu firmalar kendi bayileri olmayan kisileride satiyorlar.

senin saydığın bu firmarlar ve diğer markalar tabi büyük markalar kendi bayiileri dışındaki firmalara ürünlerini vermezler.