Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Ateş düştüğü yeri yakar

DHeMLy-CHaY
01-04-2007, 09:14 PM
27 yaşına basan Necati, önce sakatlıklardan uzak bir yıl dileğinde bulundu, ardından şampiyon olacaklarını iddia etti.

Bu sezon başı sakatlıklardan bir türlü kurtulmayan Necati Ateş, dün 27 yaşına bastı. İkinci yarı hazırlık döneminin ilk idmanından sonra takım arkadaşlarının kutlamalarını kabul eden golcü futbolcu, “Her şeyin başı sağlık” diyerek şöyle konuştu: “Bir futbolcu için sakatlanmak en kötü olaylardan biri. Maalesef 2006’nın özellikle ikinci bölümünde ben de yakamı bundan kurtaramadım. Umarım 2007, tüm meslektaşlarım ve benim için sakatlık olmadan geçer. İkinci yarıda bambaşka bir Necati ve Galatasaray seyredeceksiniz. Sezon sonunda ipi göğüsleyen yine biz olacağız.”

’Elbet bizim de sıramız gelecek’
Cim Bom’un kiraya verdiği gençlerden Cafercan Aksu, Mülayim Erdem ve Erkan Ferin, dönüşlerinin muhteşem olacağını söylediler. Lig A takımlarından İstanbul BŞ Belediye’de forma giyen üç genç, “Pişmemiz için doğru adresteyiz. Hem formasını giydiğimiz takımdan, hem de Lig A’daki mücadeleden memnunuz. Eksiklerimizi giderip gelecek sezon yuvamıza dönmek ve A Takım’da yer almak için elimizden geleni yapıyoruz” görüşünde birleştiler.

‘Artık mazeret yok’
Ergün Penbe, ilk yarıda pek çok şanssız puan kaybettiklerini, ancak şampiyonluktaki iddialarını sürdürebilmek için artık hiç bir mazeret üretmeden galibiyet serisine başlamaları gerektiğini söyledi. Takımlar arasındaki güç farkının kapandığına dikkati çeken tecrübeli oyuncu, “Antalya kampını en iyi şekilde değerlendirip, tüm eksiklerimizi gidereceğiz. Ve ikinci yarı maçları ile birlikte çıkışa geçeceğiz” ifadesini kullandı.