PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Necati’nin borcu var!

DHeMLy-CHaY
01-05-2007, 02:16 PM
Sakatlıklardan yakasını bir türlü kurtaramayan Necati Ateş, takımına yeterince faydalı olamadığı için taraftara borçlu olduğunu dile getirdi.

Sezonun ilk yarısında sakatlıklardan yakasını bir türlü kurtaramayan Necati Ateş, takımına yeterince faydalı olamadığı için taraftara borçlu olduğunu dile getirdi. Şanssızlıklarla boğuştuğunu anlatan Necati, “Hepsi geride kaldı. Gün geçtikçe kendimi daha hazır hissediyorum. İlk yarıda çok puan kaybettik. Artık telafi zamanı. Kaybetmeye daha fazla tahammülümüz kalmadı. Fenerbahçe ile aramızdaki puan farkını kapatıp, şampiyonluğa ulaşırız” yorumunu yaptı.

Nice mutlu yıllara...
Cihan Haspolatlı dün 27 yaşına bastı. Concorde Hotel’de yenilen öğle yemeği sonrası bir araya gelen Sarı-Kırmızılı futbolcular ve teknik heyet, başarılı oyuncunun doğumgününü kutladı. Neşeli dakikaların yaşandığı kutlama sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Cihan, “Yıllar çok çabuk geçiyor. Hayatımın en güzel günlerini yaşıyorum Galatasaray’da. Taraftarların sevgisi benim için en güzel hediye olur. Ne yapıyorsak, Galatasaray’ın başarısı içindir” diye görüş bildirdi.

Gençler abluka altında
Gelecek vaadeden isimlerini bir bir 2. Lig kulüplerine kiraya veren Galatasaray’ın genç oyuncularına talep bitmek bilmiyor... Bu doğrultuda, Vestel Manisaspor’un Oğuz Sabankay, Aydın Yılmaz, Ferhat Öztorun ve Özgürcan Özcan’ı transfer edebilmek için girişimlerinin sürdüğü açıklandı. Diğer taraftan, Sabankay için son olarak Karşıyaka devreye girdi. İzmir kulübünün başkanı Akif Ersezgin, “Oğuz’u kiralamak adına Galatasaray Yönetimi ile temasa geçtik, bu transferi en kısa sürede bitirmek istiyoruz” dedi.

Karaman’dan mesaj var
Ankaragücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Galatasaray’dan alınacak çok sayıda futbolcu olduğunu belirterek, “Takımlarında forma giyemiyorlarsa bize gelsinler, onları Türk futboluna kazandıralım” dedi. Carrusca’yı 5 sene önce Arjantin’de izlediğini dile getiren Karaman, “Beğendiğim 7-8 oyuncudan biriydi. Bu futbolculara yazık. Kendi takımlarında oynayamıyorlar. Gelsinler hem Ankaragücü’ne faydalı olurlar hem de kendilerini ispatlama şansı bulurlar” ifadesini kullandı.