Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Mondi şov

DHeMLy-CHaY
01-08-2007, 04:02 PM
Antrenman maçında Arda’nın altın golüyle galip gelen Mondragon’un takımı müthiş sevinç yaşadı.

Antrenman maçında Arda’nın altın golüyle galip gelen Mondragon’un takımı müthiş sevinç yaşarken, Kolombiyalı kalecinin yumruk şovu, takımı izleyen taraftarlardan büyük alkış aldı. Mondi ayrıca, Galatasaray’ı ziyarete gelen Bülent Bodur isimli engelli futbolsevere eşofmanını hediye etti. Mondragon’un eşofmanı kendi elleriyle giydirmesi ise duygu dolu anlar yaşanmasını sağladı.

‘Adeta yeniden doğdum’
Concorde Otel’in ön cephesine asılan 20 metrelik dev Galatasaray bayrağının önünde objektiflere poz veren Hakan Şükür, geçtiğimiz aylarda çok sıkıntılı günler yaşadığını ifade etti. Özellikle ayak parmağının kırık oluşu nedeniyle hayli zorlandığını anlatan Kral, “Antalya kampı ilaç gibi geldi. Adeta kendimi buldum. Sakatlığım doğal olarak performansımı olumsuz yönde etkiliyordu. Şimdi böyle bir sorun yok. Her geçen gün, fiziksel açıdan daha da rahatlıyorum” diye konuştu.

Kampta barbekü partisi
Antalya kampının 5. gününde Galatasaraylı futbolcular ve teknik heyet, Concorde Otel’in bahçesinde düzenlenen barbekü partisine katıldı. Bir yandan güneşli havanın keyfine varan Sarı-Kırmızılılar, diğer taraftan barbekünün tadını çıkardı. Teknik direktör Gerets sık sık oyuncularıyla şakalaşırken, futbolcular da hocalarına takılmadan edemedi. Gerets ile yardımcıları bugün 14.00’te basın mensupları ile 6’şar kişilik takımlar halinde Titanic Otel sahasında maç yapacak.

Raşit Altun ,

fanatik