Tam Sürümü Görüntüle : Hrant Dİnk ÖlmuŞ Hayrili Olsun
felluce34
01-19-2007, 04:46 PM
http://www.kenthaber.com/Resimler/2005/04/13/hirant.jpg
Gazeteci Hırant Dink öldürüldü
Gazeteci Hırant Dink, Genel Yayın Yönetmenliğini yürüttüğü Agos gazetesinden çıkışı sırasında silahlı saldırı sonucu öldürüldü. Polis üç el ateş eden saldırganı arıyor.
15 Eylül 1954 yılında Malatya'da doğan Dink, İstanbul'da uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.
Dink, 301. maddeden 'Türklüğe hakaret' suçlamasıyla yargılanmıştı.
Fatix
01-19-2007, 05:21 PM
Kardeş kafayımı yedin sen, O kurşun ona değil Türkiyeye sıkıldı. Kesinlikle bir oyunun parçası bu.
Allah Milletimize yardım etsin
dayko155
01-19-2007, 06:14 PM
http://img258.imageshack.us/img258/3043/dinkgaleri1dw4.jpg
http://img149.imageshack.us/img149/1240/dinkgaleri2dl9.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/459/dinkgaleri3oc7.jpg
http://img225.imageshack.us/img225/8663/dinkgaleri5bf9.jpg
Agos gazetesinin Ermeni asıllı Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, gazete girişinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Cihan haber ajansı, Taksim'de eşkale uygun iki kişinin gözaltına alındığını duyurdu.
Bugün öğleden sonra Halaskargazi caddesi üzerinde bulunan Agos gazetesi binası çıkışında silahlı bir kişinin saldırısına uğrayan Dink, olay yerinde öldü.
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın şu sıralarda olaya ilişkin bir açıklama yapması bekleniyor.
Eşkali belirlenen saldırganın yakalanması amacıyla, bölgedeki çalışmalarını sürdüren İstanbul Emniyeti, saldırıyı bir kişinin gerçekleştirdiğini duyurdu.
Polis saldırganın 18-19 yaşlarında, kot pantolonlu ve beyaz şapkalı olduğunu belirtti.
Olayın ardından gazete binasının önü güvenlik kordonuna alındı. Saldırı sonucu ölen Dink'in üzeri örtülürken, olay yerinde dört adet boş kovan bulundu.
Polis, saldırganın yakalanması amacıyla bölgede, metro, otobüs ve vapur iskelelerinde de güvenlik önlemleri aldı.
İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Aykut Cengiz Engin ile İstanbul Valisi Muammer Güler de olay yerine geldi. Agos gazetesi çalışanlarının binanın penceresinden ağlayarak Dink'in cesedine baktıkları görüldü.
"Katil devlet" sloganları
Dink'in öldürülmesini protesto eden bir grup Halaskargazi caddesinde eylem yaptı. Eylemde, 'Hrantlar ölmez', 'Katil devlet' şeklinde sloganlar atıldı.
Dışişleri: "Şiddetle kınıyoruz"
Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, menfur saldırı şiddetle kınandı ve faillerin adalete teslim edilmesi için çalışmaların başladığı bildirildi.
AB'den tepkiler
Türkiye-AB Karma Parlamento Komisyonu Eşbaşkanı Joost Lagendijk:
"Tabii ki çok şaşırdım, çok üzüldüm. Benim de arkadışımdı. Son derece takdir ettiğimi bir kişiydi. Onunla aynı şeyleri düşünmeyen kişiler olduğu son derece açık. Artık açık bir Türkiye oluşturulması gerekiyor."
Basından tepkiler
Aydın Engin - Agos gazetesi yazarı:
"Bu işin birkaç gözü dönmüş budalanın işi olduğunu söyleyip kapanmaması gerekiyor. Hrant Dink daha önce gerçek bir linç tehlikesi yaşadı. Dink her zaman hedefteydi, hedef Türkiye'de gerek demokrasinin gelişmesini istemeyenlerin hedefindeydi. Saldırının mükemmel planlanan bir cinayet olduğunu düşünüyorum, son derece doğru düşünülmüş bir hedeftir ve hedeflerine de ulaştılar."
Ertuğrul Özkök - Hürriyet gazetesi Genel Yayın Yönetmeni:
"Hrant gerçek bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşıydı. Ülkesine bizler kadar bağlıydı. Onu tam dinlemedik... Bu işi yapanların vatan haini olduğunu düşünüyorum. Birkaç kişi de olsa bu olay Türkiye'ye mal olacaktır. Yarın dış basının ne diyeceğini biliyorum. Bunu yapanlar Türkiye'nin düşmanlarına hizmet ediyor. Kendileri düşman zaten."
Yalçın Doğan - Hürriyet gazetesi yazarı:
"Türkiye'nin bu olayla çok ağır yaralar alacağı ortada. Bir Ermeni vatandaşımızın öldürülmesi ülkemizi önümüzdeki dönemde çok derinden etkileyecektir. Dink bir T.C. vatandaşıydı. Hatırladığım kadarıyla ilk defa bir Ermeni vatandaşımız bu kahpe kurşunların hedefi oldu. Ben Dink için çok büyük bir cenaze düzenlenmesi gerektiğini ve çok yüksek bir katılımın sağlanması gerektiğini düşünüyorum."
Ferai Tınç- Hürriyet gazetesi yazarı:
"Meslektaşımızın böyle alçakça bir cinayete kurban gitmesi çok acı. Devlet olayı bir namus meselesi gibi ele alıp çözmeli. Hrant Türk Ermenisiydi. Türkiye böyle bir ülke değildir, olmamalıdır. Devlet bu olayın üzerine gitmelidir. Hrant Dink bir linç atmosferinde yalnız bırakılan birçok insandan biriydi. Onların güvenliğinden devlet sorumludur. Ben bunun çok önemli bir güvenlik boşluğundan kaynaklandığını düşünüyorum."
MaTkAp
01-19-2007, 08:14 PM
SAYN TURK MILETTI HRANT DİNK DİYE ERMENI SEREFSIZI GAZETCI OLDURULUMUSS YASASIN TURK MILETTI:001_tongue:
Insan oglu cig sut icmistir lafi sana ve senin gibilere cok yakisiyor, yazik sana be yawrum. Kansiz cakal.
felluce34
01-19-2007, 09:44 PM
ne oldu turkee hakaret eden bır serefsız yasayamazz bu ulkedee enınde sonunda bu kadar sehıt veren bır ulekenın ahı tutarr ıster gızlı olay olsun ısterse olmasınn aptalsınızz f
zapata
01-20-2007, 12:03 AM
Kardeş kafayımı yedin sen, O kurşun ona değil Türkiyeye sıkıldı. Kesinlikle bir oyunun parçası bu.
daha diyecek birşey yok
felluce seninde aklında noksanlık war herhalde senin gibiler yüzüne bu halde ya bu ülke
birde elin adamlarına pi*deme sana deseler ne yapardın birde onu düşün
felluce34
01-20-2007, 12:07 AM
benım doguda ölen o kadar vatan askerı vatan mılett cocuklarıı neden bu kadar ılgı gormuyoo uyanın lan mılettt bunlarr turkıye ıcın oyundurr televzıyonda su anda turk mılettıne ermenı mılettı ii gösterımleye clasılıyoo uyanınn turk genclıgıı ermenı serfsızı turk dusmanı olmuss vatana ıhnate eden suyunu ıcen elbet olurr
zapata
01-20-2007, 12:09 AM
olay açığa çıkmadan böyle yorumlar yapma çünkü şuan sadece provakasyon yapıyorsun başka hiçbirşeydeğil
felluce34
01-20-2007, 12:12 AM
ne alakası var kardesımm olay ortada suıkast turkıyeyı bolmek ıcın bu 1 bu olay ermnı mılettını turk mılettıne iyi gosterılmeye calsılıyo bu 2 dıkkat eden onlar olsun turk mılettı degıl burasıı baska ulkeye benzemez ıhanet eden suyunu ıcen elbet ölür cunku o kadar mehmetcıgın ahı o kadar gecmısın verdıgı vatan ıcın olen ınsanların ahı tutar 2 gun sonra unutlucak bu olay cunku turk mıletıının seyınde degıl bölen bir bölucu bırısının olumune
felluce34
01-20-2007, 12:14 AM
ıstresen msn verelım konsuruzz kardess oh_becanim gel
zapata
01-20-2007, 12:30 AM
heye heye öle dedin öle olsun
senle konuşupta ne yapacağım ben ya başka işim mi yok
hasanbaglan
01-20-2007, 12:50 AM
memleketi çiftliğe milleti de koyuna çevirmeye çalışan insanlar için tam da millet koyun olmadığını farkedip aklını başına almaya başladığı anda ülkeyi yeniden ihtilallerin hortumlamaların karanlık gazeteci cinayetlerinin puslu ortamına çekerek ülkenin kökünü kurutmak isteyenler için elbette hayırlı olsun
MaTkAp
01-20-2007, 01:04 AM
felluce sen herturlu hakkareti hak ediyorsun suan ama senin seviyene dusmeye gerek yok. ulan doguda olen senin askerinde bizim neyimiz!! sen hrant dink oldu 'hayirli olsun' dersen en buyuk vatan haini sensin iste, bu dunya uzerinde nekadar yanki yapti farkinda degilmisin akilsiz, mantiksiz kalles. bu ulke suan bu duruma dusmusse, degerli bir gazetecisini kaybetmise, senin gibi hicbir akla hizmet etmeyen asil vatan hainleri yuzundendir.allah senin ve senin gibilerin belasini versin.
jockeя
01-20-2007, 01:05 AM
Tartışma Yapın Diye Açılmadı Konu Görüşünüz Yazın Yeter
felluce34
01-20-2007, 03:10 AM
kardesımm bak ben gırmem sızle tartısmya goren goruur dunyaya mesajdır bu ulekeme saldırı yapan sılahlı olsun beyınle olsun elbet birgun ölürler bunu anlamıyosanızz kafa olarak sızz teslım olmussunuz abd ye ab ye ermenıye ruma galıba kafanız bunu alsın ulkeye zarar veren herkes ölur kanı bozuk dıyen bır adam turkıyede yasayamazz
blackeleman
01-20-2007, 03:13 AM
Felluce 34 bence sen Hrant Dink'in kim olduğunu bilmiyorsun.Fikirlerinden haberin yok.Yazılarını okumaya zahmet bile göstermemişsin.Sadece Ermeni bi insanın ölümünden mutlu olacak kadar acizsin.Lanet olsun kan üzerinden siyaset yapanlara! Yaşasın dünya halklarının kardeşliği....
felluce34
01-20-2007, 03:18 AM
halkların kardeslıgı derken samımı olsunn o zaman dıyenlerr turk kanı uzreınden sıyaset yapanlarr serefsızler elbet kendı kanında bolgulurlar bu 2000 3000 yıldır boledır bolede olurr ben ne solcuyum nede sagcı hepsi aptal seylerdır asıl bana degıll gıdın basta olan serefızlere sorun pkk nın serefsız basını asmıyan ınsanlarr kendılerıne sordumu hrant dink konsurken yıllarca alıpda karsısna burası hıc bır ulkeye benzemezz demedımlermıı bunu kendısı ıstedı kendısı öldu konusan turk hakkında kotu konusan ölurr ınsan olarak yazık tabıkıı allah rahmet eylesın derım cunku ınsan sadece o var ama bır yonden turk hakkında yaptgı seyler bellı sımdımı turk sveer oldu oluncemı olduu ajanlarr serefsızler meydana cıktı ıstee televzıynlarda saatlerdır
MaTkAp
01-20-2007, 03:32 AM
halkların kardeslıgı derken samımı olsunn o zaman dıyenlerr turk kanı uzreınden sıyaset yapanlarr serefsızler elbet kendı kanında bolgulurlar bu 2000 3000 yıldır boledır bolede olurr ben ne solcuyum nede sagcı hepsi aptal seylerdır asıl bana degıll gıdın basta olan serefızlere sorun pkk nın serefsız basını asmıyan ınsanlarr kendılerıne sordumu hrant dink konsurken yıllarca alıpda karsısna burası hıc bır ulkeye benzemezz demedımlermıı bunu kendısı ıstedı kendısı öldu konusan turk hakkında kotu konusan ölurr ınsan olarak yazık tabıkıı allah rahmet eylesın derım cunku ınsan sadece o var ama bır yonden turk hakkında yaptgı seyler bellı sımdımı turk sveer oldu oluncemı olduu ajanlarr serefsızler meydana cıktı ıstee televzıynlarda saatlerdır
kardes senin ne dedigin bile belirsiz, sen boyle bir insani pkk ile karsilasdiramazsin, sadece onu vurani pkk ile karsilasdirirsin. hrant belline silah takip daglara cikmadi, o dogru bildiklerini, dusunduklerini insanlarla paylasti. dusunduklerini soyledigi icin bir insan olduruluyorsa bu ulke abdye ve gerisine boyun eymeye mahkumdur.
felluce34
01-20-2007, 06:00 AM
"Türk'ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni'nin Ermenistan'la kuracağı asil damarında mevcuttur. Yeter ki, bu mevcudiyetin farkında olunsun BU LAFA NE DİYİCEKSINIZ PEKİİ APTALLL ADAMALRRR GERİİİ ADAMLARR ANLAYIN ULANN UYANIN ARTIKKKK
ImmortalSouL
01-20-2007, 11:57 AM
Wallaha ArkadaşLar .. Bü Şerefsizin öLümünün aLtında Ya MI5 ( ingiltere ) ya CIA yada MOSSAD war.. ßen size şöyle söyLiyim süper düzenLenmiş ßir oyun..!!!
by_berker
01-20-2007, 03:18 PM
benım doguda ölen o kadar vatan askerı vatan mılett cocuklarıı neden bu kadar ılgı gormuyoo uyanın lan mılettt bunlarr turkıye ıcın oyundurr televzıyonda su anda turk mılettıne ermenı mılettı ii gösterımleye clasılıyoo uyanınn turk genclıgıı ermenı serfsızı turk dusmanı olmuss vatana ıhnate eden suyunu ıcen elbet olurr
lan şer...siz önce TÜRK yazmayı öğren
doruktan
01-20-2007, 03:34 PM
bu foruma hiç yakışmıyorsun FELLUCE...aslında senin hiç bir ortama yakışmadığını söylemek daha doğru olur...
felluce34
01-20-2007, 04:31 PM
neden turkun kanına hakaret ettıgını soleıdgım ıcınmı yakısmıyorum asıl sen yakısmıosunnn delıkanlı ol delıkanlı turk degılmısın senn kanın bozukmu senınn sana kanı bozuk dıyen gebermıs bır serefsızdırr ben degılımm
11adult11
01-20-2007, 04:58 PM
EWET DORU DEDİN Fatix felluce o kurşun belki bi oyun üzerine koyulmuş bir kurşun olabilir ama asla kimse hakkında ayrıca bir gazeteci hakkında böyle konuşmanı gerektirmez
1-Hrant Dink ölmedi öldürüldü
2-Bu asla hayırlı olsun diye bir başlık altında yayınlanamaz
3-Boş yere bu forumu senin yüzünden kullanıcıların küfür ettiği kirli bir forum haline getirme
SENİN GİBİLER OLDUKÇA TÜRKİYE DAHA KİMLERİ KAYBEDER ACABA ???
hasanbaglan
01-20-2007, 06:00 PM
neden turkun kanına hakaret ettıgını soleıdgım ıcınmı yakısmıyorum asıl sen yakısmıosunnn delıkanlı ol delıkanlı turk degılmısın senn kanın bozukmu senınn sana kanı bozuk dıyen gebermıs bır serefsızdırr ben degılımm
delikanlı Türk dediğin kendi ırkından olmayan insanların ölmesine oh iyi olmuş diyen bir türmüdür.ben o tipleri sadece nazi ırkçılığı yapan sefiller olarak görüyorum
Resttt
01-20-2007, 08:25 PM
"Türk'ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni'nin Ermenistan'la kuracağı asil damarında mevcuttur. Yeter ki, bu mevcudiyetin farkında olunsun BU LAFA NE DİYİCEKSINIZ PEKİİ APTALLL ADAMALRRR GERİİİ ADAMLARR ANLAYIN ULANN UYANIN ARTIKKKK
Bak kardeşim bu adam senin benim gibi bu ulkenin vatandasıydı ister kabul et ister kabul etme..Ve dusunce ozgurlugunu savundu ister sev ister sevme..Ama ulkene saygın olsun Anayasa'na saygın olsun..
İnsanoglunun fikirleri ugrunda nasıl da insanlıktan cıkabildiginin canlı gostergesisin..Seni ders die okutmaları lazım daha dogfrusu seni ve senin gibiler..Vatanını sevmek bu değildir..
Sen uyan ve onune bak artık yeter sacmala bence..Bizim kulturumuzde olenin arkasından hayırlı olsun denmez..Bunu bilmeden kendine milliyetci diosun ya ona yanarım ben..Sen seviosun de mi ulkeni?Hadi ordan..şovenistsin ve ne dediğin farkında deilsin..
Yine de dusunce ozgurlugu kapsamında bunları soylemeye hakkın var..Hrant Dink'in olduruldugu konuda dusunce ozgurlugunde.....
Sev ya da sevme siyasi olanla hayatı karıstırmayacaksın..BENCE ARTIK SEN UYAN...
doruktan
01-20-2007, 10:46 PM
Felluce..ağzını topla terbiyesiz..seviyesiz..kan senin için ve senin gibiler için sadece ve sadece allahın verdiği canı aldığında iştah kabartan bir sıvıdan öteye geçemez..benim kanımın ne olduğunu bir ben bilirim..sen bu beyninle o kanın rengini bile karıştırırsın..bu arada bu tip tartışmalar açmadan önce hızlandırılmış okuma yazma kursları var onlardan birine takıl da ..doğru dürüst yazı yazmayı öğren..:laugh:
by_berker
01-22-2007, 11:28 PM
Felluce..ağzını topla terbiyesiz..seviyesiz..kan senin için ve senin gibiler için sadece ve sadece allahın verdiği canı aldığında iştah kabartan bir sıvıdan öteye geçemez..benim kanımın ne olduğunu bir ben bilirim..sen bu beyninle o kanın rengini bile karıştırırsın..bu arada bu tip tartışmalar açmadan önce hızlandırılmış okuma yazma kursları var onlardan birine takıl da ..doğru dürüst yazı yazmayı öğren..:laugh:
Evet katılıyorum daha öncede söylediğim gibi TÜRK yazmasını bilmeyen adamdan ne bekleyebiliriz ki.:001_tongue:
felluce34
01-23-2007, 11:55 AM
ee bu işler böle dokunan yanarr sadece allahın yarratıgı bır ınsan dıye uzgun olabılır ama turk kanı olayına gırersee olay degısır ozaman ıster nazıı deyın ıster mıllıyetcı ıster sagcı ıster solcu bu baska bir aşk turk aşkı bu kardesımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
[FX][SOLDIER]
01-23-2007, 02:33 PM
Konu ıkılı tartısmaya dondüğü için kılıtlenmıstır...
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.