Tam Sürümü Görüntüle : hrant dink öldü bunun ülkeme artısı eksisi nedir
berkaykucuk
01-19-2007, 06:17 PM
bu konuda tarafsız olamayacağım ölmesi çok iyi oldu ama leşi bence başımızı çok ağrıtacak.... aşağıdaki yazı bir siteden alıntıdır
"Türk'ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni'nin Ermenistan'la kuracağı asil damarında mevcuttur. Yeter ki, bu mevcudiyetin farkında olunsun"
Bu sözlerin sahibi Agos gazetesinin Genel Yayın Yönetmeni Hrant Dink, "Türklüğü tahkir ve tezkif" suçundan dolayı yargılanıp,6 ay hapis cezasına çaptırıldı…
Tabii bu cezadan sonra, ” Türkiye'de 30 bin Kürt öldürülmüştür. Bir milyon da Ermeni" sözünün sahibi Orhan Pamuk'a sahip çıkan çevreler, aynı refleksi Hrant Dink içinde gösterdiler.
yorum sizin ............................
karamurat
01-19-2007, 08:21 PM
Arkadaslar ben 2 ayin icinde 2 defa acik oturumda dinledim düsüncelerini....
Bana bir cok düsüncesi uymadi, buna ragmen, Bu ülkenin birligi icin, agzindan ifadeleri duymustum, asli ermeni olmasi, genede Bizim vatandasimiz...
Acik dürüstce ve ermenistani ve asalayi, elestirici konusmasini duymustum..
BU saldiriyi yaptiranlari, kerkükteki olaylarin, karsiligi diye yorumluyorum tahminim. Öyle olmaz böyle olur gibi...ne olursa olsun serefsizce, saldiri....
felluce34
01-20-2007, 03:13 AM
hıyar drink olmus turk miletıne kanı bozuk dıye laflar eden ınsan elbet ölur suyunu yemegını asınbı yıyen ınsan hayınlık yaparsa kım olursa olsun bedelını cok kotu oder pkk lı serefsızler gıbı errmenı olsun turk olsun rum olsun kım olursa olsun ıhanetın bedelı agır olurr
felluce34
01-20-2007, 05:59 AM
bu serefsızz evladıı öldu dıyee sırff televzıoynda ermenı kopergını acındırmak ıcın turk mıletının beynını yıkamak ıcın yayın yapan ve onlara kapılan aptal bazı ınsanlarr uyanınn artıkk bunlaırn hepsı oyunn oyun oyun
ugurb
01-20-2007, 07:01 AM
LA KULAKTAN DOLMA BILGILEERLE İŞ YAPMAYA AMMA MERAKLISINIZ OLAYI İNCELEMEDEN OKUMADAN NE YORUMU YAPIYONUZ ANLAMADIM:nono:
BEN SAVAŞI DAĞDA KAZANAMAZSAM "OVAYA" İNER SİYASET YAPARIM
iiiyice düşünün çünkü bunları ölüren insanların ne malum türk olduğu? donu bozuk iki ermeniden 50 kuruşa alınmadı bu vatan sinsi olaylar dönüyo bekleyelim bakalım
karamurat
01-20-2007, 03:09 PM
Ne diyelimki O adam öldü.
Cezasini bizim Ülkeye yüklemeye calisiyorlar.
Büyük oyunlar var, perde arkasinda...
Allah yardimcimiz olsun.....
Resttt
01-20-2007, 08:05 PM
hıyar drink olmus turk miletıne kanı bozuk dıye laflar eden ınsan elbet ölur suyunu yemegını asınbı yıyen ınsan hayınlık yaparsa kım olursa olsun bedelını cok kotu oder pkk lı serefsızler gıbı errmenı olsun turk olsun rum olsun kım olursa olsun ıhanetın bedelı agır olurr
De mi sen zaten racon kesmez kafa kesersin:yes:
Arkadaslar bir Turk vatandasından bahsedioruz..SEversiniz ya da sevmezsiniz siz bilirsiniz ama bu adam oldurulmeyi hak etmedi..Vatan haini adamın ayakkabısı delik olmaz..Bu adam vatanına ihanet etseydi bole parasız olmezdi..
Bu ulkede guya ulkesini sevenler Mercedeslerle dolanırlar..Herneyse kimseden anlamasını beklemiorum..
Ama dusunceyi ifade etme ozgurlugune saygı duyacaksınız..Bu ulkeyi seviyorsanız Anayasanızı da seviceksiniz..İşine gelene demokrasi olmaz..
karamurat
01-21-2007, 01:16 AM
De mi sen zaten racon kesmez kafa kesersin:yes:
Arkadaslar bir Turk vatandasından bahsedioruz..SEversiniz ya da sevmezsiniz siz bilirsiniz ama bu adam oldurulmeyi hak etmedi..Vatan haini adamın ayakkabısı delik olmaz..Bu adam vatanına ihanet etseydi bole parasız olmezdi..
Bu ulkede guya ulkesini sevenler Mercedeslerle dolanırlar..Herneyse kimseden anlamasını beklemiorum..
Ama dusunceyi ifade etme ozgurlugune saygı duyacaksınız..Bu ulkeyi seviyorsanız Anayasanızı da seviceksiniz..İşine gelene demokrasi olmaz..
Bak sen surda kefil konusuyorsun bu ölen insan hakkinda,o da YANLIS::
Ayakkabinin altinin delik olmasi, o insanin fakirligini ve vatan hainligini ispatlamaz kardesim..yav sen cok seyleri bir birine karistiriyorsun, bilmiyorum bu duygu sömürü taktigimi yapiyorsun, adam türkiye cumhuriyeti vatandasi, fakat ermeni asilli, sen bu yazari cok cok seversin, baskalarina sevdiremessin, buda düsünce özgürlügü deyilmi yani.Bu ülkeyi seven tabiki anayasasina,kanunlarina saygili olacaz, bu ülke teksaz deyilki..
Kimse ölümü hak etmez.
BAK ÖLÜMÜ :ABD;ERMENI LOBISI SOYKIRIMIN TANINMASI SES GETIRDI; YAPTIRAN KIMLER OLDUGU ORTATA:
felluce34
01-21-2007, 03:53 AM
resst sen televızoynların etkısınde kalmıssın bak nıyetlerı buydu ıstee ermneileri garıban gosterıp turk mıllteıne iyi gostermektdırler sende kanmıssın
kasatoora
01-21-2007, 05:19 AM
Ermeni Türk vatandaşı :nono: ne kadar saçma adamın kanı bozuk zaten bunda hemfikir olmayan var mı?
Olayın içinde iken hiçbirşeyin farkına varamazsınız ama dışarıdan bakıldığında herşey anlaşılır şu an olayın içindeyiz...Tv kanallarının ülkeyi yönettiği dönemdeyiz başta kimin olduğunu bilemiyorum ama en büyük kurmayları aydın doğandır tabii ki o da bir kukla çünkü kuklacı sahnede görünmez. :wink:
Olay ilk meydana geldiği anda televizyonlarda söylenenlerden bir insanın aklına gelen koyu milliyetçi kesimden gelen bir saldırıdır.Bir insanın düşüncesini değiştirmek kolay değildir.Kararsız insanı bir yöne itmek en kolayı ilk söylenenlere göre bu tarz düşünen insanların fikrini kolay kolay değiştiremezsiniz bu bir gerçek bu oyun içinde oynanmış bir oyundur.
Ayakkabısının altı delikmiş, bu ülkede bırakın ayakkabıyı yiyecek ekmeği olmayan insanlar var.
ßen hiç sıradan bir ermeni duymadım oysa sıradan bir insanın öldürülmesi bu kadar yankılanmaz.(Ülkemizde yüksek mercilerde ermenilerin ne işi var)
Bunlar benim kısa düşüncelerim daha fazla yazıpta sizi okumamazlık etmeye çalışmak istemem :wink:
İlk bakışta ülkeye eksi değerler katacak bir olay hem zarar verilmek hemde insanlara bazı şeyleri kabul ettirmeye çalışıyorlar, bu oyuna gelmeyip birlik olmak gereklidir sonuçta Türk ün Türk ten başka dostu yoktur ermeni Türk vatandaşı sıfatıyla içimize sokulmuş insanlarında aramızda yeri yoktur.
Resttt
01-22-2007, 09:46 AM
resst sen televızoynların etkısınde kalmıssın bak nıyetlerı buydu ıstee ermneileri garıban gosterıp turk mıllteıne iyi gostermektdırler sende kanmıssın
Arkadasım bu adam olduruldu mu?Olduruldu..Problem bu benim için..BEnim zaten benim vatanımda gozu olmayan Ermenilerle ne sorunum olabilir..Bu adamın da bizim topraklarımızda gozu yoktu..Acın okuyun yazılarını Turkiye'den en kucuk bir toprak talebiyle ilgili yazı bulursanız basım ustune!!Ama eger değilse Ermeni asıllı oldugu için ırkcılık yapıorsunuz demektir..Bu da buyuk bir suctu..İnsanı insanlıktan cıkarır..
_KuRT_
01-22-2007, 10:54 AM
Arkadasım bu adam olduruldu mu?Olduruldu..Problem bu benim için..BEnim zaten benim vatanımda gozu olmayan Ermenilerle ne sorunum olabilir..Bu adamın da bizim topraklarımızda gozu yoktu..Acın okuyun yazılarını Turkiye'den en kucuk bir toprak talebiyle ilgili yazı bulursanız basım ustune!!Ama eger değilse Ermeni asıllı oldugu için ırkcılık yapıorsunuz demektir..Bu da buyuk bir suctu..İnsanı insanlıktan cıkarır..
benim vatanımda gozu olmayan ermenilermi?doğu anadoluyu kim bizim diyor,ağrı dağı bizimdir diyen kim ermenistan değilmi ..bunları gözardı etmemek lazım bence..Bu olay sadece 17 yaşındaki bir çocuğun milli duygularla yaptığı bir eylem değildir,arkasında karanlık güçler vardır tabi bunların burda açığa kavuşturulması yersiz.Saygılar.:shifty:
Resttt
01-22-2007, 02:26 PM
Hrant Dink toprak bolunmesi gibi bir fikri olmayan bir insandı Kurt..
Yazılarını okursan bunu net bir sekilde gorurusun..
Demek istedigim su..Bu ulkede yasayan ve Turkiye'yi vatan olarak goren Ermeni asıllı vatandaslarımızla ne problemimiz olabilir sence??Toprak isteyen Ermenilere her alanda karsıyım..Fakat butun Ermeniler bu talepte bulunuor dersek kesinlikle yalan olur..
berkaykucuk
01-24-2007, 01:13 PM
ulan adam milli kahraman oldu beee aydın doğan utanmazsa mevlüt okutturacak basın ne güzel kandırıyor bizi yarın apoyu bile allayıp pullayıp bize satarlar
calipse
01-24-2007, 04:41 PM
BAZI İNSANLAR ÇIKMIŞ ''HEPİMİZ HRANTIN HEPİMİZ ERMENİYİZ DİE '' DİE ERMENİ -TÜRK KARIŞIK BAZI İNSANLAR BAĞIRIYOLAR.. BEYLER BİZ TÜRKİYEDE YAŞIYORUZ ERMENİSTANDA YAŞAMIYORUZ ..BÜTÜN TWLER AYNI OLAYI YAYINLADI ve SANKİ WATANPERWER Bİ İNSAN ÖLMÜŞ GİBİ AĞLADI ... SORARIM SİZE ŞİMDİ TÜRK KANI PİSTİR WE AWRUPADA SOYKIRIM WAR DİYEMEYİZ DİYEREK ÜSTÜ AÇIK KAPI BIRAKAN İNSANLAR İÇİN BU KADAR AĞLAMAK YERİMİ.. BEN BAĞIRMAM KARDEŞİM CANIMI ALSALARDA ORADAKİ BAZI İNSANLAR GİBİ BİZ ERMENİYİZ DEMEM DİYEMEM .HEPİMİZ TÜRKÜZ HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ..KAHRAMAN MI GÖRMEK İSİYORLARSA ÇOK DEİL 100 SENE ÖNCESİNE DÖNSÜNLER!.. ASIL KAHRAMAN KİMMİŞ KİMLER ŞEHİTOLMUŞ BU WATAN İÇİN SONRA BURADA HEPİMİZ ERMENİYİZ EDEBİYATI YAPMASINLARR!......
maYKıl
01-26-2007, 12:46 AM
kabahat onları TÜRK Milleti hakkında konuşturanlar suçlu onları kanunlar vatan hainliği ile yargılasa başkaları kanun olmaya kalkmaz diyelimki evine zararlı bir hayvan fare girdi ne yaparsın orası sana kalmış ne yaparsan yap
felluce34
01-26-2007, 01:37 AM
Bir Soysuzz Erkmeii Serefsizi Ölduu Diyee Ulkedeki Serefsizz Ajanlarr Satilmislar Oratyaya Cikti Grei Cekildilerr Bunlar Varken Bİr Laf Vardirr (tek Bİr Hareketinizde Kan Cikarr )
"Türk'ten boşalacak o zehirli kanın yerini dolduracak temiz kan, Ermeni'nin Ermenistan'la kuracağı asil damarında mevcuttur. Yeter ki, bu mevcudiyetin farkında olunsun"
bu lafı söyleyen yada söyelemeyip içinden geçiren kaç ermeni var bilio musun?
napalım bütüne ermenileri kurşuna mı dizelim ?
bu kadar kolay provoke olmayalım.böylesine hassas bi dönemde yapacağımız "yakınlarının başı saolsun" demektir.
sağduyu diorum başka bişe demiorum
gepett
03-29-2007, 09:50 PM
kusura bakmayın siyasetten anlamıyosunuz ve anlamadığınız şeyi yapmayın tamamı lafı anlayan anladı
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.