PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Kalbinin Ucundan Öpüyorum

WrAtBoY
01-20-2007, 05:12 PM
Biliyorum seni üzdüm vede kırdım ama çok incinmiştim beni bilirsin topumu,tüfeğimi yüklenir hiç dinlemeden saldırırım,kimse bana zincir vuramaz derdim ama bak şimdi kalbim zincirli anahtarı sende o savunduğum kalem düştü evet bende sende yenildik bu aşk oyununda.Seni en sevdiğim,en romantik bulduğum,yaraladığım vede kırdığım yerinden kalbinin ucundan öpüyorum.Seni benim kadar seven biri varmıdır dünyada evet sevdiğim için fedakarlık yapıyorum ve gidiyorum seni önce sana sonra Allah'a emanet ederek.Bakma o sözlerime hepsi işte acı ile söylenmiş sözlerdi aslında o bedduaların hepsini kendime aldım vede yalnızlığa kucak açtım.Seni en sevdiğim yerinden kalbinin ucundan öpüyorum.Aylarca ne acılar çektim bir bilsen,seni düşündükçe içim yandı bir alev sardı dört bir yanımı ölmek istedim ama sensiz ölemedim.Şimdi seni o çok sevdiğim yerinden kalbinin ucundan öpüyorum.Unutmak için gidiyorum seni unutmaya evet o en sevdiğim yerinden kalbinin ucundan öpüyorum.Severken elveda demek ne kadar zordur bilirmisin ah bir bilsen gitme der beni durdururdun ama sen budalasın senin bu budalalığını seviyorum ve kalbinin ucundan öpüyorum.Elveda aşkım elveda vedaları hiç sevmesemde bu gidiş canımı çok yaksada elveda .Öpüyorum seni kalbinin ucundan.(kendime aittir).