Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : YaŞada GÖr Dedİler

WrAtBoY
01-20-2007, 05:24 PM
İnsanlar, vefasızdır dediler,vefasızlık nedir? bilmedim hiç,zamanla öğrenirsin,yaşa da gör dediler.Ben hiç

vefasız olmadım ki! hep sevdim insanları, gülümsedim ,sevgi dolu gözlerle baktım ,sevgi dolu

yüreğimi açtım, değer verdim ,kıymet verdim insanlara ama insanlar vefasız çıktı öğrendim ki

kimseye değerinden fazla değer vermeyeceksin!

İnsanlar, haindir,kıskançtır,ikiyüzlüdür dediler.Olmaz dedim,olmaz! nasıl olabilirdi ki! ben tanımıyordum

bu duyguları,zamanla tanırsın ,alışırsın yaşa da gör dediler.Zamanla tanıdım insanların yüzlerini evet

doğruymuş söyledikleri ne insanlar tanıdım, yüzüne gülüp arkandan söyleyen,ne insanlar tanıdım haince

düşünen, ne insanlar tanıdım kıskanç, bir türlü anlam veremedim.Yüreğinde birazcık sevgi olan

insanda ne hainlik,ne kıskançlık,ne ikiyüzlülük olurdu.İnsan ,sevgiye açsaydı yüreğini,doğru yolu bulurdu.

İnsanlar, yalan söyler ,kimseye güven olmaz,inanma dediler.Hayret dedim ya!Hayret! İnanmıyorsan

zamanla inanacaksın,yaşa da gör dediler.Bak! bunu da yaşadım. Ne insanlar tanıdım yalancı ben utandım

onlar utanmadı. Öğrendim artık böyle insanların var olduğunu ,yaşayarak öğrendim.İnsan olmak lazım

yüreği sevgi dolu kine,nefrete,kıskançlığa yer olmamalı bu yürekte hele vefasızlığa hiç….Yüreğinize sevgi

tomurcukları ekin , bir tutam sevgiye yer verin, ne güzel şey sevmek ve sevilmek