Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Banu Zorlu'dan İtiraflar/21 ocak

WrAtBoY
01-21-2007, 12:20 PM
AİLEDEN SANATÇI OLAN Banu Zorlu, KENDİSİ HAKKINDA BİLİNMEYENLERİ ANLATTI

Babası yönetmen, annesi senarist olan genç müzisyen röportaja giderken takıldığım İstanbul trafiği nedeniyle oluşan 'gerginliğimi' neşeli tavrıyla açıkçası sildi.

Kendi kullandığı otomobille buluşma noktasına gelen Zorlu'nun söyleşi öncesi tek isteği eski sevgilisi Cengiz Artam'la ilgili soru sorulmamasıydı.

Eğitimini ve kültürünü kullanarak sorulara yuvarlak cevaplar veren Banu Zorlu, konuştukça açıldı açıldıkça konuştu:

Halit Ergenç'le aynı okuldaydık. Ama o benden üst sınıftaydı. Arkadaş ortamlarımız da farklıydı.Bu arada Halit'in sesi çok güzeldir. Sadece tiyatro değil, şan ve piyano dersleri de aldık. Binbir gecce'yi izleyemiyorum.

Yeni albümümde de Nazan Öncel'le çalışacağız. Öncel kimse hakkında konuşmaz. O yapıda bir insan değil. Zaten konuşan olursa da kesinlikle uyarır. Nazan Öncel iyi bir yaratıcı. Onu nsayesinde çok iyi bir çıkış yakaladım.

Türkiye'de müzik sektörü iyi değil. Herkes kendi çabasıyla bir şeyler yapmaya çalışıyor. Piyasada plak şirketleri de kalmadı artık. Müzik dalında aslında klasik eğitim aldım. Opera ya da müzikal oyunlarında oynamak isterdim. TRT'de solistlik yaptım. Ancak koşullar beni pop müziğe yöneltti. Yabancı şarkılar da söyledim. İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca söylediğim şarkılar var. Bunu herkes bilmez.

Mahsun Kırmızıgül'ü çok seviyorum. Müziğe aşık biri. Gecce gündüz işini takip ediyor. Sadece arkadaşız. Aramızda olanlar aslında espri. Geçen yaz onun Bodrum'da verdiği konsere gitmiştim. O da benim veridğim konsere gelebilir. Onun zaten bir birlikteliği var. Dostuz sadece.

Müzik benim için çok farklı ama günümüz koşullarında TV dünyasına da girmek zorunda kalıyoruz. Sinemaya aşık bir insanım. Oyunculuğu bilerek ve isteyerek yapıyorum. Türkan Şoray'la aynı filmde rol almak benim için farklı bir duygu.

Kolay kolay birinden hoşlanmam. İlk görüşte aşka inanan bir insanım. Aşka yakalanmak çok zor bir şey. Bugüne kadar bir kez oldu. Bir kez daha ne zaman olur bilmiyorum.

Aile kavramına çok değer veriyorum. Ailemle aynı evde kalıyorum. İstesem ayrı evde de kalabilirim. Ama onlara saygı duyuyorum. Eğer bir gün ciddi bir beraberliğim olursa ayrı eve çıkarım elbette.

Evliliği şimdilik düşünmüyorum. Çocuk da kariyeri etkiler. Çocuk olduğu zaman onunla ilgilenmek lazım. Birilerine bırakmakla olmuyor. Çocuğu ihmal etmemek için çocuk kavramına şimdilik sıcak bakmıyorum. Evlilik ağır bir sorumluluk demek. Bir erkekle birlikte yaşamak çok zor bir şey diye düşünüyorum.

Metin Özülkü ile kontrat problemi yüzünden mahkemeliğiz. Ama inanmayacaksın hala görüşüyoruz. Aramızda mali sorunlar olması demek görüşmeyeceğimiz anlamına gelmesin. Kim bilir? Belki de bir yeni albümüm için şarkı alabilirim ondan.

Seksi bir kişi olarak gösteriliyorum. Seksi olmak kötü bir şey değil ki. Aslında seksilik karakterle alakalı. Seksi olmak için seksi olunmuyor işte. Seksilik yansıtmayla alakalı..