Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : D600 Hakkında Bırkac Bılgı

[FX][SOLDIER]
01-23-2007, 03:30 PM
Haporlorler için ses arttırma

1.İlk olarak telefon bekleme modunda iken *#8999*8378# kodunu girin.(eksiksiz)
2.Daha sonra açılan menude Donanım testine girin.
3.Daha sonra Ses ayarlarına girip 9.menüdeki IIS Normal'a girin.Ordan da alttaki
rx vol e girin.

Bunlar en önemli aşamalardandı kardeşlerim.

şimdi ilk olarak burdaki değerleri bir kenara not edin (eğer ters bişey yaşarsanız eski ayarlara geri dönmeniz için ama ters birşey dediğimde haporlorlerın patla-
ması deil sadece ses netliği ile alakalı).

Ben size bizzat kendi kullandığım ayarları veriim.

ben size kendi ayarlarımı vereyim:

Düzey 1: 49
Düzey 2: 44
Düzey 3: 39
Düzey 4: 34
Düzey 5: 29
Düzey 6: 24
Düzey 7: 19
Düzey 8: 14
Düzey 9: 9
Düzey 10: 4

bu değerleri bu şekilde değiştirin ve kaydederek çıkın, bende hissedilir bi değişme oldu çıkan maksimum ses seviyesinde.

*** !!! Düzey 10 için "4"ten daha küçük bir değer girmeyin, telefonun hoparlörlerine bi zarar gelsin istemiyorsanız tabi !!! ***

Kulaklık sesini artırma yöntemi

ilk olarak telefon bekleme modundayken:
*#8999*8378#
tuşlayıp açılan menüde
[2] Donanım Testi'ne girin
ordan da
[2] Ses Ayarları'na girin
9. sekmedki
[9] IIS Kulaklık'a girin
ordan da en alttaki
"Rx vol."a girin

Yine burdaki değerleri bi kenara not edin değiştirmeden önce (ne olur ne olmaz..)
Bırde arkadaslar Mp3 playerı sessıze getırmemıze ragmen ses yınede cıkıyormus ama sesten herkes memnun gibi

Gizli Ses Cekim Kodu

kimseler fark etmeden telefonunuz 1 saat tüm sesleri cekiyor ama 1 saat cekmek zorunluluguda yok tabi

#*22671# Cekimi baslat

#*22672# cekimi bitir

Ve cekimler bittikden sonra Dinlemek icin Menü girin:
Ondan sonra Uygulamalar> ses kaydedici sec> ve Seceneklere sec> Ses listesine git sec
Hersey Bu Kadar

sg2006
03-29-2007, 12:27 AM
arkadaşım teşşekkür ediyorum ancak şu sessize aldığımızda sesin maximuma çıkma problemini nasıl çözeceğimiz hakkında yardımcı olabilirsen sevinirim,eski ayarlara dönmeme rağmen sorun devam ediyor.

TORONADO
05-06-2007, 04:10 PM
bunları nasıl deneyeceğim