Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Offfff Ruhum Daraliyor Ya!!!!

alexdesouza20.07
01-28-2007, 01:49 AM
Ya nasıl diyim... İki kişi arasında sıkışıp kaldım.. İkiside olmayacak ama.. Ben kopamıyorum bitürlü.........

hiç bişeyden zevk almaz oldum ya.....
Varmı içinizde bi fikri olan.. :crying:

drendo
01-28-2007, 03:48 AM
ÜÇÜncÜyÜ Dene

EcEcE
01-28-2007, 01:46 PM
ÜÇÜncÜyÜ Dene :lol: güzel cvp
ama bence kalbinin sesini dinle mantığınla hareket et ya bi de hayatı akışına bırak ruhunu darlttığına deymez bile çünkü sen istemesende zamanla haerşey yoluna giriyo...:yes:

alexdesouza20.07
01-28-2007, 02:49 PM
ÜÇÜncÜyÜ Dene

canım istemio... iki kişiye sıkışıp kaldım.... :crying:

***murat***
01-28-2007, 02:52 PM
yuragenın sesını dınle ve o sana ne derse onu yap emınım dogru yolu bulacaksındır :) email yayınlamak yasktır (TJJ) msn adresım yardımcı olabılırm :::::

poseidongodofblue
03-15-2007, 09:30 PM
ibocan, ikincisi kim? anlat bana kardeşim, her zaman yanındayım merak etme ;)

uyuzsultan
09-14-2007, 11:13 PM
[B]Bir göünle iki sevda olmazzzzzzzz :D
Biri nefis biri gerçek belki ikisi de gerçek değil :)
Bir kağıt kalem al ve ikiye ayır bir çizgi ile ;ikisinin de adını yaz ve altlarına liste yap.
iyi yönlerine artı kötü yönlerine eksi koy, hangisi için neler yapabilirsin sırala, hangisi için neyi feda edersin, hangisi senin için neler yapar ...
Böylece terazinin ağır kısmını seçersin ikisi de olmazsa zaten üçüncü kendiliğinden çıkar ortaya ve tek olur eğer gerçek ise üzülme kıyaslama bile yapamazsın o zaman :)

wint7y
10-21-2007, 02:12 PM
[B]Bir göünle iki sevda olmazzzzzzzz :D
Biri nefis biri gerçek belki ikisi de gerçek değil :)
Bir kağıt kalem al ve ikiye ayır bir çizgi ile ;ikisinin de adını yaz ve altlarına liste yap.
iyi yönlerine artı kötü yönlerine eksi koy, hangisi için neler yapabilirsin sırala, hangisi için neyi feda edersin, hangisi senin için neler yapar ...
Böylece terazinin ağır kısmını seçersin ikisi de olmazsa zaten üçüncü kendiliğinden çıkar ortaya ve tek olur eğer gerçek ise üzülme kıyaslama bile yapamazsın o zaman :)
eğer biri gerçek olsaydı diğeri olmazdı zaten