Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : ‘Gitmesini de biliriz’

DHeMLy-CHaY
01-30-2007, 01:55 PM
Beşiktaş’ın yeni yönetimi dün resmen göreve başladı. Mazbatayı veren Divan Başkanı Ali Rıza Dizdar’ın “Ömrünüz kadar uzun olsun” sözleri üzerine Başkan Demirören, “Gitmesini de biliriz” dedi.

Büyük ilgi vardı
Yıldırım Demirören başkanlığında oluşan yeni yönetim kurulu, dün Divan Kurulu Lokali’nde düzenlenen törenle mazbatasını alarak resmen göreve başladı. Yeni yönetim, törenin ardından kulüp binasına geçip, ilk toplantısını da gerçekleştirdi. Büyük ilginin gösterildiği törende mazbatasını Divan Başkanı Şeref Nasır ve Kongre Divan Başkanı Ali Rıza Dizdar’dan alan Demirören uzun süre alkışlandı. Dizdar, “Sayın Başkan hayırlı ve ömrünüz kadar uzun olsun” dedi. Demirören ise bu jest karşılığında “Geldiğimiz gibi gitmesini de biliriz” yanıtını verdi.

Dağılım şekillendi
Başkan Yıldırım Demirören yeni oluşan yönetimde görev bölümünü büyük ölçüde belirledi. İşte liste:
Ertuğrul Kumcuoğlu (2. Başkan),
Kenan Öner (Genel Sekreter),
Levent Erdoğan (Asbaşkan),
Ertunç Soğancıoğlu (Mali İşlerden Sorumlu Asbaşkan),
Numan Ceyhan (Asbaşkan Yatırımlar),
İlhan Durusoy(Tesisler),
Behçet Ümitlen (Dernekler),
Halim Aydın (Altyapı),
Celal Kolat (Futbol Şubesi),
Gülnaz Arsel (İletişim),
Şeref Yalçın (Basketbol),
Hakan Aksoy (Store ve satış),
Nedim Sarsmaz (Amatör),
Emir Tamer (Halkla ilişkiler),
Mario Berk (Pazarlama).

Arınç’tan kutlama
TBMM Başkanı Bülent Arınç, Beşiktaş Kulübü başkanlığına yeniden seçilen Yıldırım Demirören’i kutladı. Demirören’e bir kutlama mesajı geçen Arınç, “Beşiktaş Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısında yeniden kulüp başkanlığına seçilmeniz dolayısıyla şahsınız ve yeni yönetim kurulu üyelerinizi tebrik ediyor, Genel Kurulun, camianıza ve ülke sporuna hayırlar getirmesini diliyorum” ifadesini kullandı. Bu arada Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak’ın da Demirören’i arayıp tebrik ettiği öğrenildi. Ayrıca Galatasaray Kulübü de internet sitesinde Beşiktaş’ın yeni yönetimini kutladı.