Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Kurtlar Vadisi Terör 2.bölümde neler olacak acaba??

victor25
02-15-2007, 03:31 PM
Kurtlar Vadisi Terör, 15 Şubat Perşembe akşamı ikinci bölümüyle ekranda olacak. Nefeslerin tutulduğu bir final sahnesiyle biten birinci bölümün ardından, Polat Alemdar ve arkadaşlarını neler bekliyor...

Refika Ana’ya yardım etmeye çalışırken, Seher’in silahının namlusuyla burun buruna gelen Polat Alemdar, zor bir karar verecek: Seher ne olacak?
Refika Ana ve Polat Alemdar’ın konuşmaları, Seher’i örgütten koparmaya ikna edebilecek mi? Seher’e o silahı verenler kimler ve kimlerden yardım alıyorlar? Polat Alemdar bu soruların yanıtlarını ararken, kendisini terör ağının tam ortasında bulur. Emir en yukarıdan geliyordur: KGT (Kamu Güvenlik Teşkilatı) bir antiterör timi olarak devlet denetiminde faaliyete başlayacaktır. Polat Alemdar ve arkadaşları için, artık düşmanı tanımanın, tanımlamanın zamanı gelmiştir...

Şahsen ben sabısızlıkla bekliyorum.ya siz?

PrObLeM_BoY
02-15-2007, 03:53 PM
beklenmezmi ya bana şöyle geliyorki abdullah çatlının asalaya yaptığı operasyonları polat pkkya yapacak bu dizide abdullah çatlıda bu yolda ilerlerken devlet görevi almıştı...

izm_1912
02-15-2007, 05:17 PM
bugünkü hürriyet gazetesinde çıkan bir habere göre "kurtlar vadisi terör"
Radyo Televizyon üst Kurulu nedeni ile ekranlara veda ediyor, sözde 1 ay içerisinde 12000 kişi telefon edip dizinin kaldırılmasını istemiş, bence dizi yaşanan gerçekleri anlattığı ve bizleri aydınlattığı için bazılarının işine gelmiyor olabilir. Buna benzeyen birkaç tane daha dizi var bakalım onlara ne kulp bulucaklar...?

victor25
02-15-2007, 05:21 PM
bence kaldırılması büyük çok büyük haksızlık olur
diğer olaylı dizilerden biri de Kod Adı:KAOS ilk bölümü yani diz ilk başladığında çok çabuk bitirilmişti acaba gerçekleri anlatan dizilerin akibeti hep hüsran mı olacak.Yetkilileri sağduyuya davet ediyorum ben şahsen

PrObLeM_BoY
02-15-2007, 05:53 PM
kaldırılırsa eğer kaldırılması için 12000 telefon geldiyse tekrar yayınlanması için 12000000 telefon gider kaldırmasınlar gerçekleri anlatıyor işte daha ne istiyorlar anlamıyorumki doğuda alınanlarda mı acaba pkkya yardım ediyorda alınıyor?

izm_1912
02-15-2007, 06:00 PM
arkadaşlar bence gerçekleri anlatan dizileri kaldırmaktansa yenilerini eklemekte fayda var die düşünüyorum,, 12000000 deil 24000000 kez arasakta nafile, bunlar kaz gelcek yerden tavuğu esirgemezler

victor25
02-15-2007, 06:09 PM
Tüm dünyada artık internetten video izlemek ve gazeteleri internetten takip etmek yaygınlaştı.Hatta ünlü bir amerikan gazetesinin sahibi(ny times olması lazım) '5 sene sonra gazete basar mıyız bilmiyorum' dedi.İnternet günümüzde böyle önemli bir yer almışken ve hızla önemi artmaya devam ederken benim şahsi fikrim eğer bu tip halka doğruyu gösteren yayınlara tv de izin verilmezse internetten yayın yapılsın!

Teology
02-15-2007, 06:43 PM
Beyler Haberin İçeriğinde Yeni Ogün Samast Tiplerinin Çıkmaması İçin Kaldırıldığı Yazılı.Ki Bu Bence Haklı Bir Gerekçe.Artı RTÜK'ün Direkt Olarak Program Kaldırma Yetkisi Yok.RTÜK İle Kanal Arasında Yapılan Anlaşmalarla Program Kanal Tarafından Kaldırılıyor.Üstelik Diziyi Kaldırmada RTÜK'ten Çok Show TV'nin Etkisi Olduğu Bildirildi.. Nedeni de Şu.. Az Önce Yazdığım Gibi.. Ogün Samast Olayının Hemen Arkasından Kurtlar Vadisi'nin Yeni Dönemde Aşıladığı Aşırı Milliyetçilik Ya da Aşırı Vatanseverlik Yeni Ogün Samast'ların Ortaya Çıkmasına Yol Açabilir..
Siz de Takdir Edersiniz ki Türk Milleti İzlediği Herhangi Bir Programdan Çok Kolay Etkilenen Bir Millet.. Nys Uzun Lafın Kısası Ben Kaldırılmasını Haklı Ve Yerinde Buldum.. Bazı Şeyler Rating Toplamaktan Daha Önemli...

Teology
02-15-2007, 06:47 PM
Bu Ülkede Kalkıpta Çakır Adına Mezar Taşı Yaptırıp Gidip Dua Eden İnsanlar Var :) Düşünün Olayın Boyutunu.. İnsanlar Kendini O Tiplerin Yerine Koymaya Ve Normal Hayatında Onlar Gibi Davranmaya O Kadar Meraklı ki.. İzleyici Kitlesi O Programın Yalnızca Bir Diziden,Bir Yapımdan,Görsel Bir Sunumdan İbaret Olduğunu Anlasa Kaldırılmaz.. Ama Dizi O Kadar Çok Etkiledi ki İnsanları Tehlikeli Boyutlara Ulaştı..

yunuss48
02-15-2007, 07:02 PM
bence sonuna kadarrr doruu bi karar arkadaşlarr!! birçok insan tribe girip kendini polat zannedior! sıkıldım sokaktaki polatlardan!!!!

"Bu arada Genelkurmay'da da Kurtlar Vadisi'nden kaynaklanan ciddi bir rahatsızlık olduğunu öğrendim. Askerler, yıllardır Türk askerinin binlerce şehit vererek yürüttüğü terörle mücadelenin bir mafya grubuna mal edilmesinden son derece rahatsızmış.

Askerin yasalardan aldığı güçle yürüttüğü bu mücadelenin, sanki bir grup mafya üyesinin desteğiyle yürütüldüğü yolunda intiba yaratacak bir dizinin "onurlu bir mücadeleyi" küçük düşüreceğinden endişe ediyorlarmış.(alıntıdır)

victor25
02-15-2007, 07:21 PM
dizi yayında kalkıyo ama bu akşam ikinci bölüm yayında ilgilenenlere duyurulur belki de son kez

PrObLeM_BoY
02-15-2007, 08:24 PM
dizi yayında kalkıyo ama bu akşam ikinci bölüm yayında ilgilenenlere duyurulur belki de son kez

kalktığı kesinmi şimdi offf:mad1:

emotiveboy
02-15-2007, 11:00 PM
malasef kallmışşşş....

kumtanesi62
02-15-2007, 11:03 PM
film kaldırılmış arkadaşlar

PrObLeM_BoY
02-15-2007, 11:15 PM
kaldırıldı film açıklamasıda geldi ne deyim gerçeklerden korkanlar ortaya çıktı - puanın kralını almışlardır umarım halktan:bored: :nono:

cekirge_67
02-16-2007, 12:01 AM
arkadaşlar ben şahsn izlemiyorum filmi ve de izlenmsi taraftarı deilim fakat bu filimin kaldırılmasının nedeni bence Türkiyenin gerceklerini oratya cıkardıgı için birilerinin işine gelmio vede bu yuzden kaldırıolar bnce şikayetl alakası yoktur çünkü en az şikayet ednlerin 3 katı kadar izleyen kişi var sacma bi karar ama bu aksam bitti izleyenlerin adina uzuludumm:SSS

victor25
02-16-2007, 12:49 AM
tarih 15 şuybat 2007 saat 23.23 kurtlar vadisi, terör resmen yayınlanmıyor haberi ayrı başlıkta geçicem