Tam Sürümü Görüntüle : Youtube Türkiye Erişimi KAPATILDI 7mart
DHeMLy-CHaY
03-07-2007, 01:14 PM
SAnırım bundan sonrada youtube türkiye erişimi açılmaz.
Atamıza uyarlanarak yapılan saygısızca videoalara yüzünden kapatıldı
www.youtube.com
forezen
03-07-2007, 04:26 PM
Peki sebep nedir böyle saçma şey olurmu ya
deynek
03-07-2007, 04:53 PM
AtatÜrke Yapilan Hakarettrn Dolayi Olabİlİr
forezen
03-07-2007, 04:56 PM
ya tamamda siteye gerekli uyarılar yapıldı ve site bu görüntüleri kaldırdı.
ve site içinde bizlerin gönderdiği ve Türkiye Cumhuriyetini ve Atatürkü dünyaya gerçekten olması gerektiği gibi aktaran görüntüler var. bu durumda adamlar cirit atacak sitede yunanı pkk sı oh ne ala bizde eli kolu bağlı bu propagandaya göz yumacağız
PrObLeM_BoY
03-07-2007, 05:25 PM
forezen videolar kalkmamıştır dostum neden üzüldüğünü anlamıyorum Atamıza hakaret eden bir siteye kapanmasada Türk halkı girmezdi en azından girmemeli diye düşünüyorum...
forezen
03-07-2007, 11:24 PM
forezen videolar kalkmamıştır dostum neden üzüldüğünü anlamıyorum Atamıza hakaret eden bir siteye kapanmasada Türk halkı girmezdi en azından girmemeli diye düşünüyorum...
benim üzüntüm siteye erişimin engellenmesi değil. benim sıkıntım yaptığımız mücadelenin artık önünün kapanmış olması.
daha kısa bir süre önce pkk tarafından konan birkaç görüntü vardı ve bu görüntüler propaganda içerikliydi ve görüntüler içinde 25 askerimizin nasıl şehit olduğunu gördüm ve bunu dünya izliyordu sonra ne oldu kaldırttık bizler olmazsak orada bu ülkeye karşı sanal alemde de olsa yapılacak saldırıya nasıl müdahale edeceğiz söylermisiniz. kanka.net te de çeşitli konular açtık ve youtube da var olan görüntüler hakkında arkadaşları bilgilendirdik sonuçta herkes üzerine düşeni yaptı ve bu görüntüler kaldırıldı. bizler orada olmadığımız zaman at koşturacak haysiyetsizler ve istediklerini dünyaya iletecek sonuç Türkiye = Barbar olacak. saygılarımla
qarizma
03-07-2007, 11:36 PM
Eğer Bu Kararı Onaylamayan Warsa BURAYA TIKLAYARAK YOUTUBE'GİREBİLİR...!TIKLA!] (http://www.gizliweb.com/g/o.web/000000A/http/www.youtube.com/)
Yasaklar Çiğnenmek İçin Wardır
charlie
03-08-2007, 12:29 AM
ya tamamda siteye gerekli uyarılar yapıldı ve site bu görüntüleri kaldırdı.
ve site içinde bizlerin gönderdiği ve Türkiye Cumhuriyetini ve Atatürkü dünyaya gerçekten olması gerektiği gibi aktaran görüntüler var. bu durumda adamlar cirit atacak sitede yunanı pkk sı oh ne ala bizde eli kolu bağlı bu propagandaya göz yumacağız
tamamen katiliyorum ben yurtdisindayim ve bildiginiz gibi burdan ve dünyanin heryerinden sakir sakir aciliyor etraf onlara kaldi bu isin icinde bir is var madur olan ceza ceker mi yaa ...
3ar1s
03-08-2007, 09:28 PM
www.proxcloak.com a girin alta açılan adres çubuğuna www.youtube.com yazın siteye girin bu kadar basit...
DHeMLy-CHaY
03-09-2007, 05:37 PM
Erişim açıldığına göre konu kilitlenmiştir.
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.