Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : O benim herseyimdi :-((((

Dragut
03-17-2007, 04:41 AM
Ask Ve Ölüm...!

9.SINIF suan dersteyiz.yanimda dünya tatlisi bir kiz oturuyor.Yüzüne bakmaya kiyamiyorum.onu ne kadar çok sevdigimi bilmiyor.o benim en yakin arkadasiyim. beni sadece arkadasi olarak görüyor.nedenini bilmiyorum ama kendimden çok utaniyorum...

10.SINIF Evdeydim arayip erkek arkadasiyla tartistigini söyledi ve bana ihtiyaci oldugunu söyledi.sonra bize geldi.bana siki siki sarilip agladi, suan dizimde uyuyor.saçlarini oksayip ogül yüzünü doya doya seyrettim.ben onu o kadar çok severken o beni sadecearkadasi olarak görüyor.nedenini bilmiyorum ama kendimden çok utaniyorum...

11.SINIF MEZUNIYET BALOSu Onunla çocukluktan beri arkadasiyiz.8. siniftayken birbirimize söz vermistik lise sonda mezuniyet balosuna gidecek esimiz olmazsa beraber gidecektik.beni aradi; ve erkek arkadasinin hastalanip gelemeyecegini söyledi ve beraber gidebilir miyiz diye sordu. kabul ettim onu evinden aldim.balodaki en güzel kiz oydu.bembeyaz elbisesiyle tipki bir melek gibiydi..

gece boyu dans ettik.kollarimdayken hep ayni seyi düsündüm onu çok seviyordum .gece sonunda onu evine biraktim.beni yanagimdan öpüp en iyi arkadasi oldugumu söyledi.onu gerçekten çok seviyorum.ama o beni arkadasi olarak görüyor.ona onu sevdigimi nasil söylerim. nedenini bilmiyorum ama kenmdimden çok utaniyorum...

Aradan yillar geçti.. simdi o canimdan çok sevdigim melegimi topraga veriyorum. özel esyalarinin arasindan kara kapli bir defter cikmis bana verdiler.okuyup okumamakta kararsizdim.açtim. bu bir günlüktü ve bir sayfasinda söyle yaziyordu...

suan dersteyiz ve yanimda dünya yakisiklisi bir çocuk oturuyor.yüzüne bakmaya doyamiyorum.onu ne kadar çok sevdigimi bilmiyor.beni arkadasi olarak görüyor.erkek arkadasim oldugu yalanini söyleyerek ve sürekli onunla ilgili yalanlar uydurarak yaninda olabiliyorum.onu canimdan çok seviyorum.bana bir kerecik SENI SEVIYORUM deseydi dünyalar benim olurdu...

Ben bu satirlari okurken melegimi çoktan gömdüler. hickiriklarimi tutamiyorum gözümü mezarindan alamiyorum.merak etme biricigim ben de ben de seni çok seviyorum....

kerim-tr
03-17-2007, 12:34 PM
bu yazı çok güzel ya..

gissem
04-26-2007, 08:17 PM
helal olsun süpeer

вö¢üк
04-26-2007, 09:40 PM
bu Gercek Deİl Deme

derbeder5016
05-06-2007, 02:25 PM
mütüş bi yazıııı