Tam Sürümü Görüntüle : Canlı Canlı kadın Gömüyorla..
¢яєαмιηg
04-12-2007, 01:55 PM
http://img79.imageshack.us/img79/450/1tc8.jpg
electro
04-13-2007, 06:23 AM
canlı canlı kadını gömmüyolar.sadece bele kadar :) şeriatla yönetilen bi devlet kesin orası.ama kadının sonu belli.
furkannn
04-14-2007, 02:07 AM
Allah taksilatını affetsin...
Ama bi insana bunu yapmak mükemmel bi soğukkanlılık ve inançsa yönlendiren kilitlenmiş bir inanç gerektirir...
alfred
04-14-2007, 02:11 AM
kadını recm edecekler yani taşlayacaklar
cinnettime
04-14-2007, 02:18 AM
hangi kitapta yazıyor bu ve hangi el bir sucsuz insanı katlediyor :( yorum yok
göktür
05-09-2007, 03:54 PM
Buna YÜrekler Dayanmaz:
zagor
05-09-2007, 05:28 PM
insanların insanlara yaptıklarını görünce bu dünyadan nefret ediyorum.bu olayın ve buna benzer şeylerin dinle alakası yok.ilkel örf ve adetlerden türemiş aptalca gelenekten başkası değil bunlar.
oysa o kadını gömenlerden hiçbiri onun yerinde olmak istemezdi.kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma lafı birşey hatırlatıyor mu?
anldmir
05-10-2007, 12:21 PM
arkadaşlar ben intte geziniordum.baktım ki benim yaptıım pphotoshop internete girmiş arkadaşlar bu benim yaptıım bir fotoshoptur kimse aldanmasın lütfen..
SAYGILARIMLA:::
kerim-tr
05-10-2007, 02:04 PM
Arkadaşlar,zinanın cezası recmdir.Bunu İslam'ın ikinci en önemli başvuru kaynağı olan hadis-i şeriflerden biliyoruz.Asr-ı Saadette uygulaması da vardır.Recmi bildiren hadisler Buhari,Tirmizi gibi hadis konusunda en güvendiğimiz kaynaklardır. Ayrıca Recm cezası eğer uygulanıyor olsa şimdi ortada birçok çocuk babasız olmazdı. Zina yaptığını ulu orta söyleyen ve bunun çok güzel bişey olduğunu söyleyen insanlar olmazdı. Zina özendirilip yaygın hale getirilemezdi. ayrıca recm cezasının uygulanması için suçlunun suçundan pişman olup itiraf etmesi gerekir yada dört şahit bulunması . Tahmin edebileceğiniz gibi bu işe şahitlik edebilecek dört kişi bulmak pek çok durumda imkansızdır. Ancak kişi itiraf etmelidir. Recm cezasının diğer bi faydası da zina yapan kişi cezadan korktuğu için bunu ona buna anlatamaz böylece bu rezaleti güzel gösteremez ve yaygınlaşmasına aracı olmamış olur.Lütfen dini konularda Kitaba , sünnete bakmadan yorum yapmayalım.Lütfen kendi dinimize gerekli saygıyı gösterelim.
вö¢üк
05-11-2007, 01:24 AM
Bune yaw İlkel Zamandan Kalmış Artık Kadınlar Gömülürmü Diri Diri Hala İnanamıyorum Kuranda da Yazıo Yaşayan Birini Öldürmek Cok Büyük Günah
:'(
bluerain
05-21-2007, 11:01 AM
yorumsuz ama söylencek çok şey var
Arkadaşlar iyi söylüyorsunuz.Çok iğrenç bir görüntü fakat kadınında suçu OLABİLİR.Olabilir diyorum bakın sonra boş yere polemik çıkmasın.
sulesman
06-03-2007, 11:28 AM
bunlar din düşmanı resmen. islamda geçmeyenleri uygulayarak bunları islama mal ediyorla yuh diyorum
***murat***
06-03-2007, 12:16 PM
Bune yaw İlkel Zamandan Kalmış Artık Kadınlar Gömülürmü Diri Diri Hala İnanamıyorum Kuranda da Yazıo Yaşayan Birini Öldürmek Cok Büyük Günah
:'(
günümüzde olsa resim renkli olurdu dimi eskı zamanlarda yasanıyomus ama gunumuzde yok kadınları asmak kesmek gömmek artık bizleri yani erkekleri asacaklar nerdeyse ya kadınlar çok üstün şimdilerde...!!!!:yes:
vBulletin® v3.8.11, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions Inc.