erturk
04-14-2007, 05:58 PM
şimdi gelelim fasulyenin faydalarına;
skill kayıt en başkakine 5 li ok
2 . yerdekine 3 lü ok
3. yerdekine arch shot ayarlıyoruzz.. skill bekleme 0 olarak kalsın
atack yerini üstteki 51
alt taki 0
yapıyoruzz şuan 55 lvl adam deatk knight keser gibi dts kesebilir
dts kesiyomuş gidi dtc yiyebilir bu arada kimse kutu alamazz bunu sizinle paylaşmak istedim
yanlız mana sorunu war yani manayı 960 lık kullanın ve basma sayısına 1000 yazın
seri attığı için normalden daha çok mana yiyer ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
lütfen tşk bir borç bilin ve yorumlarınız eksik etmeyin....
yöneticilir konuyu sabitlermisiniz verdiğin ayar şu ana kadar verilen en süper ayardır altdada kullanıp yorum yazanlar war
65 lvl adam bu ayarlar çift slot golem yiyor
sabitlerseniz site için daha iyi olur konu koybolmasın bence site için yaralı bişey yardımcı olabildiğsem ne mutlu bana...
skill kayıt en başkakine 5 li ok
2 . yerdekine 3 lü ok
3. yerdekine arch shot ayarlıyoruzz.. skill bekleme 0 olarak kalsın
atack yerini üstteki 51
alt taki 0
yapıyoruzz şuan 55 lvl adam deatk knight keser gibi dts kesebilir
dts kesiyomuş gidi dtc yiyebilir bu arada kimse kutu alamazz bunu sizinle paylaşmak istedim
yanlız mana sorunu war yani manayı 960 lık kullanın ve basma sayısına 1000 yazın
seri attığı için normalden daha çok mana yiyer ama yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
lütfen tşk bir borç bilin ve yorumlarınız eksik etmeyin....
yöneticilir konuyu sabitlermisiniz verdiğin ayar şu ana kadar verilen en süper ayardır altdada kullanıp yorum yazanlar war
65 lvl adam bu ayarlar çift slot golem yiyor
sabitlerseniz site için daha iyi olur konu koybolmasın bence site için yaralı bişey yardımcı olabildiğsem ne mutlu bana...