Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : "Fenerbahçe bizi satın alamaz"

KaPGaN
04-22-2007, 07:53 AM
Beşiktaşlı taraftarlar Antalyasporlu futbolculara "Kaç para aldınız" tezahüratı yaptı, Antalyasporlu Coşkun patladı.. "Fenerbahçe bizi satın alamaz, öyle bir para yok çünkü" diyen Coşkun, oldukça sinirliydi.
Antalyasporlu Coşkun, Beşiktaş taraftarının kendilerine gösterdiği tepkiye sinirlenerek, ''Yaptıkları tezahüratlar çok çirkin. Biz Fenerbahçe'yi de yenmiştik. Bugün de Fenerbahçe bizi satın alamaz, öyle bir para yok çünkü. Biz burada kimse için mücadele etmiyoruz, kendimiz için ediyoruz'' diye konuştu.

Coşkun, maçı kaybetmelerinde kaleci Murat'ın büyük payı bulunduğunu ifade ederek, ''Çok gol vuruşları yaptık, Murat'ı geçemedik. Sağlamken bile bu kadar iyi oynadığını hatırlamıyorum. Kendisi oynamama dezavantajını, avantaja çevirdi'' dedi.

İlyas, Yılmaz Vural'ın maçtan sonra soyunma odasında ''21 yıldır antrenörlük hayatımda yönettiğim takımların hiç biri, büyük bir takımı kendi sahasında bu kadar mahkum etmemişti. Alınlarınızdan öpüyorum'' dediğini ifade ederek, şöyle konuştu:
''Beşiktaşlı taraftarlar bize 'Kaç para aldınız?' diye soruyor. Bunu biz hiç hak etmiyoruz. Biz, Fenerbahçe'yi de yendik. Zaten her maçta aynı oyunu oynuyoruz. Beşiktaş taraftarı bize bağıracağına kendi takımının kötü oyununa bakmalı. Beşiktaş bu kadar kötü oynarsa, şampiyonluk nasıl gelir bilemiyorum.''

Antalyaspor'un kalesini koruyan Beşiktaş'ın eski oyuncusu Cordoba, Beşiktaşlı taraftarların maç sonunda teşvik primi aldıklarını ima ederek yaptıkları tezahüratlarla ilgili olarak, ''Biz, çoğu maçımızda böyle oynuyoruz. Kayserisporla, Beşiktaş ile berabere kalırken, Fenerbahçe'yi yenerken de böyle oynadık. Beşiktaş'a karşı İnönü Stadı'nda oynarken böyle olmanız gerekiyor'' dedi.

niyekine
04-23-2007, 02:23 PM
futboldan anlayan ve taraf tutmayan birini oturtun TV nin başına ve maçı seyrettirin, eminim antalya'nın şampiyonluk mücadelesi verdiğini söyleyecektir.
Beşiktaş'lı spor severler antalya'nın futbolunu ayakta alkışlamalı ve dönüp aynaya bakarak bu maç için futbol oynamadıkları gerçeğiyle yüz yüze gelmeliler.
türkiyede teşvik primi yıllardır konuşulur ve konuşulmayada devam edecektir. Ama antalyalı futbolcular ve yılmaz hocaya bu maç için ithamda bulunan spor severleri şiddetle kınıyorum. Futboldan anlamayan zavallı fanatikler...
Ayrıca antalasporlu oyuncularıda, seyir zevki yüksek bir maç izlettikleri için şükranlarımı sunuyorum.