KoJiRo
04-23-2007, 07:39 AM
http://www.gunes.com/2007/04/23/resim/g6.jpg Çocuk bayramında en anlamlı hediye Show Tv'nin 'Yaşasın Okulumuz' kampanyasıyla geldi. Ünlülerin destek verdiği programda 4 milyon YTL toplandı
Show Tv, Toçev ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle yürütülen 'Yaşasın Okulumuz' kampanyası 3. yılında da bağış rekoru kırdı. Fatih Terim'den Yılmaz Erdoğan'a Ata Demirer'den Demet Akbağ'a kadar pek çok ünlü ismin destek verdiği program sabaha kadar sürdü. Türk halkının yardımseverliğini bir kez daha kanıtlayan programda yapılan yardımlar, ihtiyacı olan çocuklara en güzel 23 Nisan hediyesi oldu.
SABAHA KADAR SÜRDÜ
Yardım kampanyası saat 22.00'de canlı yayınla başladı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu programda telefonların ardı arkası kesilmedi ve 3 milyon 760 YTL toplandı. Ekran başındakileri ağlatan bağış oğlunu 13 yaşında kaybeden Serpil Kartal'dan geldi.
ACILI ANNE AĞLATTI
'Oğlumun anısı yaşasın!' diyerek 250 bin YTL değerindeki evini bağışlayan Kartal hem ağladı, hem de ağlattı. Öte yandan programa telefonla katılan Nurgül Yeşilçay 30 bin YTL, yönetmen Fatih Aksoy 20 bin YTL ve Kenan Doğulu 10 bin YTL bağışta bulunarak takdir topladı.
Kampanyanın şampiyonları
Tahir Kıran: 250 bin YTL
Serpil Kartal: 250 bin YTL'lik ev
Turan Bayram: 160 bin YTL ve
90 bin YTL'lik inşaat malzemesi
Kahraman Sadıkoğlu: 105 bin YTL
Yavuz Bingöl: 100 bin YTL
Atasay Kuyumculuk: 54 bin YTL
Celal Doğan: 50 bin YTL
Nurgül Yeşilçay: 30 bin YTL
Fatih Aksoy: 20 bin YTL
Kenan Doğulu: 10 bin YTL
Show Tv, Toçev ve Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğiyle yürütülen 'Yaşasın Okulumuz' kampanyası 3. yılında da bağış rekoru kırdı. Fatih Terim'den Yılmaz Erdoğan'a Ata Demirer'den Demet Akbağ'a kadar pek çok ünlü ismin destek verdiği program sabaha kadar sürdü. Türk halkının yardımseverliğini bir kez daha kanıtlayan programda yapılan yardımlar, ihtiyacı olan çocuklara en güzel 23 Nisan hediyesi oldu.
SABAHA KADAR SÜRDÜ
Yardım kampanyası saat 22.00'de canlı yayınla başladı. Acun Ilıcalı'nın sunduğu programda telefonların ardı arkası kesilmedi ve 3 milyon 760 YTL toplandı. Ekran başındakileri ağlatan bağış oğlunu 13 yaşında kaybeden Serpil Kartal'dan geldi.
ACILI ANNE AĞLATTI
'Oğlumun anısı yaşasın!' diyerek 250 bin YTL değerindeki evini bağışlayan Kartal hem ağladı, hem de ağlattı. Öte yandan programa telefonla katılan Nurgül Yeşilçay 30 bin YTL, yönetmen Fatih Aksoy 20 bin YTL ve Kenan Doğulu 10 bin YTL bağışta bulunarak takdir topladı.
Kampanyanın şampiyonları
Tahir Kıran: 250 bin YTL
Serpil Kartal: 250 bin YTL'lik ev
Turan Bayram: 160 bin YTL ve
90 bin YTL'lik inşaat malzemesi
Kahraman Sadıkoğlu: 105 bin YTL
Yavuz Bingöl: 100 bin YTL
Atasay Kuyumculuk: 54 bin YTL
Celal Doğan: 50 bin YTL
Nurgül Yeşilçay: 30 bin YTL
Fatih Aksoy: 20 bin YTL
Kenan Doğulu: 10 bin YTL