KoJiRo
04-23-2007, 07:41 AM
http://www.gunes.com/2007/04/23/resim/g4.jpg Dünyanın 56 ülkesinde yeralan okullarıyla İngilizce'den Rusça'ya, Çince'den İspanyolca'ya kadar pek çok dilde yabancı dil eğitimi veren EF International dünya çapındaki yabancı dil eğitimlerini ardarda açtığı yeni okullar ve eğitim programlarıyla zenginleştirmeye devam ediyor.
GENÇ KIZLAR İÇİN
Merkezin Cultural Care programı genç kızlara yurtdışında dil öğrenmenin en kazançlı yolunu sunuyor. Cultural care au-pair programı önce genç kızlar için detaylı bir araştırma ile güvenilir aileler buluyor.
MÜLAKATA GİRİYOR
Amerikaya vardığında özel au-pair okulunda eğitim alan gençler, ailelerin yanına yerleştirildikten sonra eğitimlerine başlıyor. Haftada bir kez mülakata giren gençler hem eğitim görüyor hem de para kazanıyor.
GENÇ KIZLAR İÇİN
Merkezin Cultural Care programı genç kızlara yurtdışında dil öğrenmenin en kazançlı yolunu sunuyor. Cultural care au-pair programı önce genç kızlar için detaylı bir araştırma ile güvenilir aileler buluyor.
MÜLAKATA GİRİYOR
Amerikaya vardığında özel au-pair okulunda eğitim alan gençler, ailelerin yanına yerleştirildikten sonra eğitimlerine başlıyor. Haftada bir kez mülakata giren gençler hem eğitim görüyor hem de para kazanıyor.