Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Erdoğan'dan Büyükanıt'a başsağlığı / 24 nisan

Nǿ ŦΞДЯ™
04-24-2007, 08:32 PM
Başbakan Erdoğan, Hatay'ın Hassa İlçesi ve Şırnak'ta iki askerin, çatışma sonucu şehit olmasından büyük üzüntü duyduğunu belirtti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Hatay'ın Hassa ilçesinde Jandarma Er Salih Boramanlı ve Şırnak'ta Piyade Asteğmen Metehan Atmaca'nın şehit olması nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a başsağlığı telgrafı gönderdi. Erdoğan telgrafta şunları belirtti: "Güvenlik güçleriyle terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada, Hatay'ın Hassa ilçesinde Jandarma Er Salih Boramanlı'nın ve Şırnak'ta Piyade Asteğmen Metehan Atmaca'nın şehit olmasından büyük üzüntü duydum. Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza şahsınızda başsağlığı dilerim."

arigato
04-25-2007, 12:48 PM
sonunda sayın başbakanımız askerliğin yan gelip yatma yeri olmadığını anlamış şükür

cassssanova
04-25-2007, 01:27 PM
şerefsiz yaa şirin gözükmeye çalışıo

leoparr
04-25-2007, 03:53 PM
******** yaa şirin gözükmeye çalışıo

ne şirini insanı görevini yapıyor...hem küfretmek nerden çıkıyor....yazıklar olsun...adam doğru demiyormu..askerlik yan gelip yatma yeri değildir...(Yani askerler bu vatan için şehit de olur....bekçide olur......) işte erdoğanda bu parantez içindekileri söylemek amacıyla bu lafı sarf etti ...ancak sadece muhalefet anlıyışıyla hareket eden birtakım zihniyetler Sayın başbakanın bu lafını çarpıtarak anlam dışında kullanmaya çalıştırlar...ancak halk herşeyi biiyor.....

saphirarya
04-25-2007, 03:58 PM
herkes sayın olarak nitelendirilen basbakan hakkında istediğini düşünmekte serbest ama düşüncelerimizi dile getirirken kullandığımız kelimelere dikkat etmeliyiz.düşüncelerimiz için de bu forumda yargılanıcak değiliz herhalde herkes lafını bilsin de konuşssun o zaman

leoparr
04-25-2007, 04:03 PM
bence herkes fikri savunabilir...ancak saygı çerçevisinde....küfretmekle değil...

saphirarya
04-25-2007, 04:13 PM
aynen katılıyorum ben de bundan bahs ediyorum zaten