Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : 26 Şubat'ın Başbakanları / 24 nisan

Nǿ ŦΞДЯ™
04-24-2007, 08:34 PM
Başbakan Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Nedeniyle Koltuğunu Ankara Yenimahalle Çalışanlar İlköğretim Okulu 5. Sınıf Öğrencisi 12 Yaşındaki Kamil Karaca'ya Devretti, "Şimdi Ben Başbakanlıktan Vazgeçiyorum. Yerimi Yeni, Güçlü, Dirayetli Başbakana Bırakıyorum" Dedi.

Başbakan Tayyip Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle koltuğunu Ankara Yenimahalle Çalışanlar İlköğretim okulu 5. sınıf öğrencisi 12 yaşındaki Kamil Karaca’ya devretti, "Şimdi ben başbakanlıktan vazgeçiyorum. Yerimi yeni, güçlü, dirayetli başbakana bırakıyorum" dedi.

Erdoğan’ın bu sözleri üzerine salonda bütün gözler, hemen yanında oturan Gül’e çevrildi. Bu durumu fark eden Gül de gülmeye başladı. Erdoğan, kendisine "sayın başbakanım" diye hitap eden küçük başbakan Karaca’ya, "Ben değilim sizsiniz" dedi. Bunun üzerine, "Sayın Tayyip Bey" diye hitap eden Karaca, Erdoğan’a, "Ben de sizin gibi 26 Şubat’ta doğdum. Sizin gibi başbakanlık koltuğuna oturdum, inşallah sizin gibi bu koltuğa oturmayı isterim" dedi. 24.04.2007 02:17