¢яєαмιηg
04-24-2007, 09:16 PM
TIL PILMEK
Temel ile Dursun sahilde balik tutmaya çalisirken woswoslu bir turist gelip yanlarinda durmus.
Adam Sümela Manastirinin yolunu sormaya çalisiyor fakat iletisim kuramiyormus.
-"Parle vous Francais?"
-"...!!!!.."
-"Do you speak English?"
-"...!!!"
-"Sprehen sie deutch?"
-"...!"
-"Parle İtaliano?"
-"....!"
Turist çekmis gitmis. Dursun Temel'e dönmüs;-"Ula Temel, til pilmekte guzel seydir da haçan pildu da bir isinemi yaradu.."
KANDIRDIM
Temel'in cebinde ekmek alacak kadar dahi parasi yokmus.
Birgün Fadime hastalanmis. Evde yiyecek hicbir sey yokmus.
Balik tutmak parasiz oldugu için aklina o gelmis. Oltasini alip yola koyulmus ve dereye gelmis.
-"Allahim bundan sonra birdaha kumar oynamayacagim ve asla iski içmiyecegim. No'lur birkaç tane balik tutayim."
Temel birkaç tane balik tutmus.
Kendi kendine "Allahi da kandirdim" derken baliklari suya düsürmüs.-"Allahim, sen de hiç sakadan anlamiyormusun.."
Temel ile Dursun sahilde balik tutmaya çalisirken woswoslu bir turist gelip yanlarinda durmus.
Adam Sümela Manastirinin yolunu sormaya çalisiyor fakat iletisim kuramiyormus.
-"Parle vous Francais?"
-"...!!!!.."
-"Do you speak English?"
-"...!!!"
-"Sprehen sie deutch?"
-"...!"
-"Parle İtaliano?"
-"....!"
Turist çekmis gitmis. Dursun Temel'e dönmüs;-"Ula Temel, til pilmekte guzel seydir da haçan pildu da bir isinemi yaradu.."
KANDIRDIM
Temel'in cebinde ekmek alacak kadar dahi parasi yokmus.
Birgün Fadime hastalanmis. Evde yiyecek hicbir sey yokmus.
Balik tutmak parasiz oldugu için aklina o gelmis. Oltasini alip yola koyulmus ve dereye gelmis.
-"Allahim bundan sonra birdaha kumar oynamayacagim ve asla iski içmiyecegim. No'lur birkaç tane balik tutayim."
Temel birkaç tane balik tutmus.
Kendi kendine "Allahi da kandirdim" derken baliklari suya düsürmüs.-"Allahim, sen de hiç sakadan anlamiyormusun.."