PDA

Tam Sürümü Görüntüle : KAN ve ASALA...

Spy_MasteR
04-29-2007, 10:20 AM
KAN ve ASALA...

Tarih 27.01.1973'ü gösterdiğinde insanlık tarihine bir kara leke olarak düşecek olan terör örgütü dünyaya sesini ilk kez duyuruyordu.hedef Türkiye'nin Los Angles başkonsolosu Mehmet Baydar ve konsolos Bahadır Demir' idi.Bu eylem daha sonra tüm dünya başkentlerini ve metropol şehirlerini kana buluyacak olan aralıksız terör eylemlerinin başlangıcıydı.Ajanslara bu kahpece düzenlenlenmiş eylemden sonra bir örgüt ismi düştü;ASALA. 1973-1985 yılları arası türk kayıtlarına göre 199 eylem gerçekleştiren asala'nın Ermenistan'daki siyasi kanadı Erivan'daki Halk Kütüpanesine Ermeni terörünün sonraki kuşaklarca unutulmaması ve sözde haklı milli davalarının bir madalyası gibi teslim ettikleri dökümanlarda ermeni terörünün 1975-1998 yılları arası 350 den fazla eylem gerçekleştirdiğini belirtiyordu.

Örgüt Beyrut,Viyana,Roma,Madrid,Lahey,Paris,Vatikan,Atin a,Sidney,Kopenhag,Cenevre,Ottowa,Boston, Lizbon,Rotterdam, Belgrad,Bürüksel,Burgaz,Tahran ve Bağdat gibi şehirlerde gerçekleştirdiği eylemlerde Türk olmak ölmek için yeterli bir sebepti.1980 yılında Atina'da 14 yaşındaki bir kız çoçuğu Neslihan Özmen'nin gözleri önünde anne babası kurşunlanıyor bir iki saniye sonra vucuduna isabet eden kurşunlarla 14 yaşındaki kız da hayatını kaybediyordu.Marksist-Leninist görüşlü terör örgütüne destek verenlerin başında ise din kardeşlerimiz olan Filistin Halk Kurtuluş Cepesi ve Genel komutanı Ahmad Jibril geliyordu.Batı Ermenistan olarak adlandırdıkları 6 Osmanlı vilayeti(bu vilayetler bugün Trabzon,Hatay hattının doğusuna tekabül eder.)üzerinde hak talep eden Ermeniler bu arzularını anayasalarına da koyamaktan çekinmemişlerdir.Yani Ermenistan'da Türkiye'den toprak istememek anayasal bir suçtur.07.08.1982 tarihinde Ankara Esenboğa havalimanında 72 kişinin yaralanması 8 kişinin ölümüyle sonuçlanan terör eyleminde bulunanlardan biri olan Abu Rashid kod adlı Levon Ekmekchian masum insanların kanlarının ardından Türkçe ve Ermenice el yazısıyla kaleme alıp basınca yayınlanmasını istediği mektupta bakın nasıl bir itirafta bulunuyor;

Sevgili Arkadaşlar,
Ne yazık ki gerçeklerden uzaklaştırılan ve saptırılan herşeye ve tarihe inandım,yakın zamanda farkına vardığım gerçeklerle ve hissettiklerimle bugün ülkemizi kurtarmak adına faliyet gösteren böyle terör örgütlerinin geçmişte bize zarar veren Taşnaklar'dan hiçbir farkının olmadığını teğmin ederim.dostca şu anki fikirlerime sahibim çünkü;Ermeniliğmizin kutsallığı bu günlerde talan ediliyor.Türkiye'de yaşadığım bir ay boyunca şu gerçeğin farkına vardım ki,hayatımın 24 yılı boyunca liderlerimin düşünceleri bana empoze edildi.Bu gerçeği size izah edicem lütfen beni dikkatle dinleyin.Bizim düşmanımız olduğu söylenen Türkler ile 30 gün beraber yaşadım ve gördüm ki bizim düşmanımız Türkler değil.Bizim gerçek düşmanımız bizim atalarımız ve bize bu tarihi yazanlar.Buna inanıyor ve takip ettiğim yanlışdan dönüyorum.Sizi seven ve esenliğinizi isteyen Türk insanlarıyla kardeşce yaşadım.Masum insanların ölümüne sebebiyet verdiğim için çok üzgünüm ve vicdanım hep sızlıyacak.Sizden dostca isteğim şudur ki;benim düştüğüm hataya düşmeyin çünkü;sizin vicdanınız da benimkinin sızlaması gibi sızlayacak.sizden ikinci ve en önemli isteğim şu ki,kiralık köpeklere karşı koyun ve Ermenistan'nın ve ailelerinizin refahı için onlara engel olun.Muaffak olmanızı ve aklınızdan böyle eylemleri silmenizi temenni ederim.

Bu mektubu yazan ben Levon Ekmekchian hayatım boyunca tüm güçümle bizi aptal yerine koyan bu kiralık köpeklerle savaşıcam.İlk olarak cicdanımı işlediğim suçlardan ötürü rahatlatıcam.Türk Adaletince bana tanınan bu hakkı kullanıcam.

Bu mektubu yazdıktan sonra akılıma önemli bişey geldi.Lütfen beni dinleyin bu mektubu yazmam için bana baskı yapıldığını düşünmeyin.Lütfen beni dikkatlice dinleyin, kardeşimin mezarı ve kutsal kitabım üzerine yemin ederim...
Kod adı:Abu Rashid
Asıl adı:Levon Ekmekchian

İşte eli kanlı sözde soykırıma uğradığı idda edilen bir teröristin itirafları:BİZİM GERCEK DÜŞMANIMIZ ATALARIMIZ VE TARİHİ ÇAPTIRANLAR,VİCDANIM SIZLIYOR MASUM İNSANLARI ÖLDÜRDÜM,BU ÖRGÜTÜN TASNAKLARDAN HİÇ BİR FARKI YOK,24 YIL BOYUNCA LİDERLERİMİN FİKİRLERİ EMPOZE EDİLDİ,BU İNSANLAR KİRALIK KÖPEKTİR.Keşke bu mektubu bugün sözde soykırımı devletce tanıyan ülkeler meclislerinde bir kez okusalardı.Tabi bu köpekleri kiralıyan iradelerden beklenemiyecek kadar asilce bir davranış olurdu.Bu devletlerin başkentklerinde mazgallardan akan yağmur suyu değil türk kanıydı.20-30 yıl önce şahid oldukları bu gerçeğe kayıtsız kalan devletler ne yazık ki;bir asır önce olduğu idda edilen sözde soykırımın gerçekliğini hiç düşünmeden kabul ediyorlar.

25 Nisan 1988'de lideri Agop Agopyan'ı kendi aralarındaki bir çekişme sonuçu öldüren ermeni terör örgütüne ne oldu?Cevabı internetteki sitelerden birinde saklı bakın ingilizce sitede ne diyor;

ASALA,bu Ermenistan'ın kurtuluşu için savaşan gizli Ermeni ordusunun anasayfası. Biz Türk Devletine karşı savaşıyoruz ve mücadelemiz kutsaldır.***'yı tamamiyle destekliyoruz.
Hemen şimdi katılın!!!