Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : 05/01/07 - Oyunculuk içimde yanan bir ateş

Nǿ ŦΞДЯ™
05-01-2007, 06:04 PM
http://www.bugun.com.tr/staticfiles/images/newsimages/HaberResmi/7e883b31-660a-4535-bd66-1b350c4c57b2.jpg

Yarışmaların aranan sunucusu Ebru Akel, yeni bir projeyle döneceğinin müjdesini verirken, gönlünde oyunculuğun yattığını söyledi

Biri Bizi Gözetliyor, Benimle Evlenir misin?, İkinci Bahar, Oryantal Star gibi reyting rekorları kıran yarışma programlarının sunuculuğunu yapan Ebru Akel ekranlara dönüyor. Uzun süredir ortalarda gözükmeyen güzel sunucu, yeni ve hiç denenmemiş bir projede yer alacağını söyledi. Yarışma programları sayesinde ününe ün katan Akel'le sıcak bir sohbet gerçekleştirdik.

Yarışma programları sunmuş biri olarak neden şu anda ekranda yoksunuz?

Çok fazla yarışma programı var ve ben temmuz ayından beri çok güzel yarışmalar yaptım. Ben çok seçici olan biriyim. Her projeyi en ince ayrıntısına kadar incelerim. Ve şu anki yarışmalarda da olmak benim tarzıma uygun gelmiyor. ..Yarışmaları beğenmediniz mi yoksa?

Yapılan iyi işler de var. Bazılarını sevinerek, bazılarını da üzülerek takip ediyorum. Her şey çok fazla olduğu zaman değerini yitirebiliyor. Ben çok güzel işler yaptım, önümüzdeki sezon için iyi işler yaparak tekrar geleceğim.

SÜRPRİZ BİR PROGRAM GELİYOR

Nasıl bir projenin içerisinde olacaksınız?

Bugüne kadar hiç yapılmamış bir proje olacak. Çok büyük bir yapımcım var, fazla içeriğine giremiyorum. Yaptığım sözleşme konuşmamı engelliyor. Ama sürpriz bir program olacak. ..
Oyunculuğa nasıl bakıyorsunuz?

Oyunculuk, içimde yanan bir ateş. Kesinlikle oyunculuk hayalime geri dönmek istiyorum. Bu yıl sadece yarışma sunacağım. Televizyonda sadece yarışmalarla bulunacağım. Elbette ekranda, biz bu işi yapıyoruz ama kendimizi sürekli geliştirmemiz gerekiyor. Ben de bunu çok iyi yaptığıma inanıyorum. Yaz aylarında da bunu devam ettireceğim ve sezona eğer şirketimle mutabık kalırsak iyi bir diziyle gireceğim. ..
Hayalinizde birlikte oynamak istediğiniz ve kendinize çok yakıştırdığınız birisi var mı?

Antony Hopkins. ..Neden yabancı bir aktör ismi söylediniz... Çok hayranlıkla izlediğim, çok beğendiğim isimlerle çalıştım aslında. Mesela Kadir İnanır'la çalıştım. Bu, bizim gibi yetişmekte olan neslin karşısına çıkacak büyük bir şans. Kendisiyle iki kez 13'er bölümden iki dizide beraber oynadım. Benim için büyük bir tecrübe oldu. Fatma Girik gibi Türk Sineması'na damgasını vurmuş biriyle de çalışma olanağı buldum. Pek çok değerli sanatçıyla çalıştım. Ama elbette çok beğendiğim ve çalışmak istediğim oyuncular da var. ..
Kimler mesela?

Mehmet Günsur'u çok beğeniyorum. Mehmet Aslantuğ'u keza öyle. Haluk Bilginer'le oynamayı çok isterim.
Sinemaya nasıl bakıyorsunuz?

Umutla bakıyorum, çok beğeniyorum. Hele ki son zamanlarda yapılan filmlerin jenerikleri bile Hollywood filmlerini aratmayacak nitelikte. Böylesi iyi filmlerde rol almayı her oyuncu ister açıkçası. Ama her rol değil de uygun olabilecek rolde yer almak güzel. ..