Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Adam Yüzüme Bile bakmıyor

CaKaL_16
05-07-2007, 10:14 PM
arkadaşlar günlerden cumaydı ve biz din k. cve ahlak bilgisi dersine giricektik tabi olay bu derse girmeden önce başlıo arkadaşım uğurun yanına oturdum bi ders önce ders coğrafyaydı ve gebnellikle ana ders olmasına rağmen boş geçerdi. kalemimide unutmustum uğurun kalemini aldım ve bi sayfa böldüm onuda 4 eşit parçaya ayırdım aldım bi dörtlüğünü ve kağıdı karalamaya başladım her yerini karaladım bi ders boyunca kağıtta beyaz bi yer dahi kalmadı. ve büyük an geldi zil aldı uğur yanımdan kalkıp arka sıralara gidiop muhabbet yapmaya başladı işte beklediğim andı kağıdıda aldım ve kağıdı yüzüne sürdüm kağıdı ama heryerine çocuk sadece gözlerini yumdu hiç bişe yapamadı her yeri kapkara olmustu yüzünün koşa koşa gitti tuvalete yüzünü yıkamaya başladı yüzündeki siyahlık bu sefer iice yayılmıstı. tabi millet kopuo kızlar felan da kopuo bnde bahaneyle kızlara sarılıom gülüpo gibi yapıp uğr bi geldi yüz kapkara hala çıkmamış bnle konusmadı gitti sırasına sonra kızlarda bna tavır aldı arkadaş o değil kızlarda pislik mikrop felan demeye başladılar nese hoca geldi tarihcimiz girio din kültürü dersine ve uğura direk dönüp madende mi çalıstın oğlum dedi uğur iice delirdi ve 2 hfta geçti olayın başından uğur bnmle konusmuo o kadar dfa özür diledim hatta çok istediği mp3 ümü bile bi haftalığına vermeye kalktım yüzüme bakmıo arkadaşlar barısamıorum arkadaşla yani sizce bn çokmu zalimce bi şaka yaptım yoksa arkadaşlar arasında böle bi şaka için küsülür mü küsülsede uzatılırmı size soruorum

cardinal2k
07-08-2007, 12:32 AM
şaka yapılır lakin yaptıgın yer ve zaman gerçekten çok yanlış o arkadaşın en doğrusunu yapıyor bence gönlünü yeniden al onu yücelt nasıl karizmasını yerlere indirdiysen aynı şekilde

***murat***
07-08-2007, 08:32 AM
Ne Sakasiya Kardeim Oyle Sey Yapilirmi Arkadasina Ama Bence Arkadasin Erdemlİ Davranmis HİÇ Bİ Şey Demeden Yerİne OturmuŞ :@:@

¢яєαмιηg
07-10-2007, 02:03 PM
suç sende kardeşim nıye yapıyon boyle şeylık küser tabıı..

OrDeRPrOs
07-10-2007, 11:24 PM
K.bakma ama sen suçlusun kanka ;)

F.S.Mehmet1453
07-11-2007, 07:34 PM
bilindik bi şaka bu kadar uzatmasına gerek yoktu bence.

вσυя∂¢αη
08-04-2007, 04:08 PM
madende mi çalıstın oğlum....... koptumyaa :D
ama suçlusun kanka yapcak bişi yoh

sara74
08-06-2007, 05:18 PM
walla ben de olsam konuşmazdım

superman100
08-08-2007, 09:36 AM
yaptığın şakanın sonunun nereye geleceğini düşünmedin değil mi . bence bir süre ondan çalış. seni görmediği zaman belki kızgınlığı biraz azalır.

uyuzsultan
08-14-2007, 04:35 PM
Eğer senle barışmıyorsa, o kadar özürdilemeni ve önerilerini kabul etmiyorsa bence başka bir yol dene. Mesela kendi yüzünü de o şekil boya aynı ona yaptığın gibi ve bir süre dolaş kendine gül. Bence o zaman barışmak için bir umut doğar ne dersin :)
Tabi daha sonra da ortalık yumuşayınca yaptığının hoş bişey olmadığını kötü niyetle yapmadığını söyleyip bir daha yapmacağına söz verirsin oek. :)

rüzgarın kızı
08-16-2007, 11:04 AM
valla erkekleri kızların önünde küçük düşürmek hiçte hoş değildir..bence sen onun en çok mutlu olcağı şeyi bu ve onu yap...ama basit olmamalı bence... :) hadi kolay gelsin sana ..

GooD aNd EvıL
08-16-2007, 12:10 PM
Arkadaş suç sende durup dururken niye hoşlanmayacağı bir şaka yapıyorsun ki.

uyuzsultan
09-20-2007, 06:43 PM
arkadaş senin mesele ne oldu barışabildin mi? :D