PDA

Tam Sürümü Görüntüle : 05/08/07 - 36 yıldır kaza yapmadı, yılın şoförü seçildi

Nǿ ŦΞДЯ™
05-08-2007, 09:05 PM
KARAMAN’daki Karayolu Trafik Güvenliği Haftası ekinlikleri kapsamında 36 yıldır kaza yapmayan şoför 58 yaşındaki Cemil Şahbudak, yılın şoförü seçildi.

Cumhuriyet Parkı’ndaki kutlamalara Vali Yardımcı Mehmet Yüce, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Dursun Karataş, Emniyet Müdürü Tacettin Kurt, Trafik Şube Müdürü Asilkan Öztürk, öğrenciler ve halk katıldı. Etkinlikler kapsamında 36 yıldır hiç kaza yapmayan şoför Cemil Şahbudak, Emniyet Müdürlüğü’nce ‘Yılın şoförü’ seçildi.

Şahbudak’a ödülünü Vali Yardımcısı Mehmet Yüce verdi. Tüm şoförleri trafikte daha dikkatli araç kullanmaya çağıran Şahbudak, “36 yıldır otobüs, minibüs, kamyon ve otomobil dahil olmak üzere her türlü aracı kullandım. ekemeğimi şoförlük yaparak kazanıyorum. Dikkati bir an olsun elden bırakmadım. Bugüne kadar hiç kaza yapmadım. Trafikta seyir halinde iken son derece sakin olmaya özen gösterdim” dedi.

Ödül töreninin ardından Emniyet Müdürlüğü’nün hazırladığı trafik standı protokol üyeleri tarafından açıldı. Standı gezen öğrenciler, kaza yapan araç maketlerini ilgiyle inceledi. Standtta ayrıca polis ve jandarma trafik ekiplerinin kullandığı araç ve gereçler de tanıtıldı. Trafik Şube Müdürlüğü’nce hafta nedeniyle hazırlanan şapka ve tişörtler de dağıtıldı.