¢яєαмιηg
05-09-2007, 02:45 PM
BERDUS
Psikologa basvuran adam:
-"*******i uyuyamiyorum efendim, sürekli yatagin altinda biri var gibi geliyor. Yatagin altina girip orada uyumayi deniyorum. Bu defa da yatagin üstünde biri var gibi geliyor..."
-"Hallederiz bu saplantiyi" demis doktor, "Bana haftada iki kere geleceksiniz. 6 aylik bir tedavi sonunda sizi iyilestirecegimi umuyorum."
-"Her viziteye ne kadar ödeyecegim?"
-"100 milyon TL..."
Adam gitmis, o gidis...
Doktor birkaç ay sonra adama sokakta rastlamis:
-"Ne oldu hastaliginiz?"
-"2,5 milyon liraya hallettim.."
-"Nasil oldu?"-"Sizden çiktiktan sonra ilerdeki birahaneye ugradim. Birami içerken yanimdaki berdusa hastaligimi anlattim. Karyolanin bacaklarini kes, dedi... Kestim. Mesele halloldu..."
KUAFOR
Adamin biri lüks bir erkek kuaföründe oturmus bir yandan sakal tirasi yapilirken bir yandan da elleri manikürlenmektedir.
Manikürü yapan sarisin fistik adamin ilgisini çekmekte gecikmemis.
- "Güzelim, bu gece benimle çikmaya ne dersin?
"Kiz gülümsemis,
-"Özür dilerim ama ben evliyim."
- "Bosversene, seninkine telefon et bu gece isin çiktigini eve gelemeyecegini söyle!"-"Sikiysa sen söyle, su anda seni tiras ediyor..."
Psikologa basvuran adam:
-"*******i uyuyamiyorum efendim, sürekli yatagin altinda biri var gibi geliyor. Yatagin altina girip orada uyumayi deniyorum. Bu defa da yatagin üstünde biri var gibi geliyor..."
-"Hallederiz bu saplantiyi" demis doktor, "Bana haftada iki kere geleceksiniz. 6 aylik bir tedavi sonunda sizi iyilestirecegimi umuyorum."
-"Her viziteye ne kadar ödeyecegim?"
-"100 milyon TL..."
Adam gitmis, o gidis...
Doktor birkaç ay sonra adama sokakta rastlamis:
-"Ne oldu hastaliginiz?"
-"2,5 milyon liraya hallettim.."
-"Nasil oldu?"-"Sizden çiktiktan sonra ilerdeki birahaneye ugradim. Birami içerken yanimdaki berdusa hastaligimi anlattim. Karyolanin bacaklarini kes, dedi... Kestim. Mesele halloldu..."
KUAFOR
Adamin biri lüks bir erkek kuaföründe oturmus bir yandan sakal tirasi yapilirken bir yandan da elleri manikürlenmektedir.
Manikürü yapan sarisin fistik adamin ilgisini çekmekte gecikmemis.
- "Güzelim, bu gece benimle çikmaya ne dersin?
"Kiz gülümsemis,
-"Özür dilerim ama ben evliyim."
- "Bosversene, seninkine telefon et bu gece isin çiktigini eve gelemeyecegini söyle!"-"Sikiysa sen söyle, su anda seni tiras ediyor..."