¢яєαмιηg
05-14-2007, 09:12 PM
İSKOÇ'UN TARAĞI
Sokakta karşılaşan iki İskoçyalı, aralarında konuşuyorlardı:
- Üzgün görünüyorsun, Neyin var?
- Sorma? Canım çok sıkılıyor.
- Neden ?
- Tarağımın bir dişi kırıldı.
- Tarağın bir dişi kırıldı diye, insan bu kadar üzülür mü?
- Kırılan tarağın son dişiydi
YILAN ÖLDÜ
Malafatı oldukca büyük bir adam hamama gitmiş. Tellak adamı göbektaşında yıkarken peştemalın alt kısmında, ayak bileklerine yakın duran adamınkini görür görmez , heyecanla, 'anam, aha da bir yılan'diye bağırarak takunyasını çıkartmış ve tam adamın malafatının kafasına bütün gücü ile vurmuuuş.
Adam , 'Vay anam, yandım' deyip , can havliyle sıcraması ile kafasını hamamın tavanına vurmuş geri göbek taşına düşüp ölmüüüş. Bakınmış etrafına , herkes ona bakıyor merakla ne oldu diye.,, Telaşla açıklamış tellak 'Yilanı öldürdüm öldürmesine de adamı sokmasını engelleyemedim'...
Sokakta karşılaşan iki İskoçyalı, aralarında konuşuyorlardı:
- Üzgün görünüyorsun, Neyin var?
- Sorma? Canım çok sıkılıyor.
- Neden ?
- Tarağımın bir dişi kırıldı.
- Tarağın bir dişi kırıldı diye, insan bu kadar üzülür mü?
- Kırılan tarağın son dişiydi
YILAN ÖLDÜ
Malafatı oldukca büyük bir adam hamama gitmiş. Tellak adamı göbektaşında yıkarken peştemalın alt kısmında, ayak bileklerine yakın duran adamınkini görür görmez , heyecanla, 'anam, aha da bir yılan'diye bağırarak takunyasını çıkartmış ve tam adamın malafatının kafasına bütün gücü ile vurmuuuş.
Adam , 'Vay anam, yandım' deyip , can havliyle sıcraması ile kafasını hamamın tavanına vurmuş geri göbek taşına düşüp ölmüüüş. Bakınmış etrafına , herkes ona bakıyor merakla ne oldu diye.,, Telaşla açıklamış tellak 'Yilanı öldürdüm öldürmesine de adamı sokmasını engelleyemedim'...