PDA

Tam Sürümü Görüntüle : Patty Schnyder ilk maçını kolay geçti!

DHeMLy-CHaY
05-22-2007, 04:32 PM
İstanbul Cup 2007 nin 3 numaralı seribaşı İsviçreli Patty Schnyder Merkez kortta günün ilk maçında Tayvanlı rakibi Yung Jan Chan'ı 6-1 6-1 lik skorla kolayca yendi ve ikinci tura yükseldi..

Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup 2007 uluslararası bayanlar tenis turnuvasında İsviçreli Patty Schnyder, ilk turda Tayvanlı rakibi Yung-Jan Chan'ı rahat bir oyundan sonra 2-0 yendi.

Tekstilkent Arena'daki merkez kortta yapılan ve 46 dakika süren müsabakada Schnyder, Chan'ı 6-1 ve 6-1'lik setlerle 2-0 yenerek, ikinci tura çıktı.

Bu arada, birinci setteki 6. oyunda Schnyder'in bulunduğu taraftaki yarı alanda su fıskiyesinin birden açılması üzerine, maç durdu. Schnyder, fileye doğru giderken, zemin ıslandı. Görevlilerin hemen müdahale etmesiyle su kesildi ve müsabakaya devam edildi.

Müsabakayı yaklaşık 150 kişi izlerken, İsviçreli oyuncu maç sonrası bol bol imza dağıtıp, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.

Schnyder maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, nispeten kolay bir maç olduğunu belirterek, ''Genellikle bu kadar kolay olmuyor. Rakibim toprak zeminde spinli atışlarıma iyi yanıt veremedi'' dedi.

Fransa'da Roland Garros öncesi kendisini iyi hissettiğini kaydeden İsviçreli tenisçi, ''Berlin ve Roma'da çok güzel maçlar oynadım, kendimi toprak zeminde iyi hissediyorum. Roland Garros'ta daha önce çeyrek finali geçememiştim, ama bu kez kendimi iyi hissediyorum'' şeklinde konuştu.

Patty Schnyder, dün gece Topkapı Sarayı'ndan ve buradaki Harem dairesinden çok etkilendiğini kaydederek, ''Oradaki yapılar çok güzeldi, çok etkilendim. Ayrıca açılışta insanlar çok arkadaş canlısıydı, çok güzel bir geceydi'' dedi.