¢яєαмιηg
05-30-2007, 01:55 PM
KEMER
Trafik polisi Cemal'in kullandığı aracı durdurur ve gülerek müjdeyi verir:
-Sizi tebrik ederim, bugünkü kontrollerimizde emniyet kemeri takan tek sürücü sizsiniz, bu yüzden size 1 milyar lira veriyorum. Bu parayla ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Cemal:
-Hemen gidip ehliyet alacağım...
Polis "senin ehliyetin yok mu"demeye kalmadanyandan Fadime:
-Siz ona bakmayın memur bey, içince böyle sapitiy.
Polis iyice sinirlenmeye başlamış, tam bu arada arka koltukta oturan Dursun atlamış:
-Ula ben size demedim mi çalıntı arabayla yola çıkmayalım diye!
Trafik polisi iyice zıvanadan çıkmak üzeriymiş ki bagajdan İdris'in sesi gelmiş:
-Ne oldu uşaklar, geçtik mi sınırı?...
VAAZ
Papazın biri vaaz verecekmiş ama çok heyecanlanıyormuş. Gitmiş baş papaza, papaz efendi ben vaaz vereceyim ama çok heyecanlanıyorum demiş.Papaz,o zaman git biraz şarap iç heyecanın geçer demiş. Adam,şarabı içmiş sonrada vaazı vermiş. Vaazdan sonra gitmiş papaza,demiş nasıldı papaz efendi beğendiniz mi? Papaz , "Güzeldi yavrum ama bazı hataların var."
1)Merdivenden yürüyerek ineceksin tırabzandan kaymayacaksın.
2)Duaların sonunda oleeeey değil, Amin diyeceksin.
3)En önemlisi de İsa Tanrı'nın oğlu sütçünün çocuğu değil.
Trafik polisi Cemal'in kullandığı aracı durdurur ve gülerek müjdeyi verir:
-Sizi tebrik ederim, bugünkü kontrollerimizde emniyet kemeri takan tek sürücü sizsiniz, bu yüzden size 1 milyar lira veriyorum. Bu parayla ne yapmayı düşünüyorsunuz?
Cemal:
-Hemen gidip ehliyet alacağım...
Polis "senin ehliyetin yok mu"demeye kalmadanyandan Fadime:
-Siz ona bakmayın memur bey, içince böyle sapitiy.
Polis iyice sinirlenmeye başlamış, tam bu arada arka koltukta oturan Dursun atlamış:
-Ula ben size demedim mi çalıntı arabayla yola çıkmayalım diye!
Trafik polisi iyice zıvanadan çıkmak üzeriymiş ki bagajdan İdris'in sesi gelmiş:
-Ne oldu uşaklar, geçtik mi sınırı?...
VAAZ
Papazın biri vaaz verecekmiş ama çok heyecanlanıyormuş. Gitmiş baş papaza, papaz efendi ben vaaz vereceyim ama çok heyecanlanıyorum demiş.Papaz,o zaman git biraz şarap iç heyecanın geçer demiş. Adam,şarabı içmiş sonrada vaazı vermiş. Vaazdan sonra gitmiş papaza,demiş nasıldı papaz efendi beğendiniz mi? Papaz , "Güzeldi yavrum ama bazı hataların var."
1)Merdivenden yürüyerek ineceksin tırabzandan kaymayacaksın.
2)Duaların sonunda oleeeey değil, Amin diyeceksin.
3)En önemlisi de İsa Tanrı'nın oğlu sütçünün çocuğu değil.