Giriş

Tam Sürümü Görüntüle : Demirel'den F.Bahçe'ye destek!

KoJiRo
06-02-2007, 07:53 PM
Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, Beko Basketbol Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Fenerbahçe Ülker'i şampiyonluğundan dolayı kutladı.
Demirel, federasyonun resmi internet sitesinde yer alan açıklamasında, Fenerbahçe Ülker'i şampiyonluğundan dolayı kutlarken, ''Fenerbahçe Ülker'i Avrupa şampiyonu olarak da görmek istiyoruz'' dedi.

Beko Basketbol Ligi'nin bu sezon büyük çekişmeye sahne olduğunu kaydeden Turgay Demirel, ''Ligimiz, Beko Basketbol Ligi adı altında oynandı. Sezon boyunca büyük çekişme yaşandı. Play-off final serisi 4-0 bitmesine rağmen çok güzel ve çekişmeli maçlar izledik. Final serisindeki 4 karşılaşma da şölen havasında geçti. Fenerbahçe ve Ülker camiasını kutluyorum. Bu beraberliğin daha ilk senesinde böyle bir netice vermesi önümüzdeki yıllar için de çok olumlu anlamlar içeriyor'' diye konuştu.

Başkan Demirel, Fenerbahçe Ülker'in Avrupa'da başarılar kazanmasını dilediğini ifade ederek, şunları söyledi:

''Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın söz verdiği gibi, kendi yapacakları 12 bin kişilik salonun açılış senesinde bunu başarmalarını diliyorum. Bütün antrenörleri, teknik kadroyu, sporcuları, idarecileri, yöneticileri ile taraftarları tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.''