PDA

Tam Sürümü Görüntüle : türk askerinin hataları :(

***murat***
06-03-2007, 12:40 PM
ağrıda askerlik yapmakta olan bir mehmetçik nöbetteydi eline almış bir voltmen nöbet saatlerinin gecmesini bekliyordu arkasındaki tererüstten haberi yok sabah oldugunda alayın duvarında mehmetçiğin kanıyla şunlar yazıyordu: 15 METREYİ 1,5 SAATTE SÜRÜNDÜM BU ASKERİN KELLESİ BENİM HAKKIMDIR..!!!:crying: :crying: :crying:

EMEĞE SAYGI ZOR Bİ ŞEY DEĞİL SADECE Bİ TEŞEKKÜR EDİN......!!!!!

Tilki_Andre
06-08-2007, 09:52 PM
ağrıda askerlik yapmakta olan bir mehmetçik nöbetteydi eline almış bir voltmen nöbet saatlerinin gecmesini bekliyordu arkasındaki tererüstten haberi yok sabah oldugunda alayın duvarında mehmetçiğin kanıyla şunlar yazıyordu: 15 METREYİ 1,5 SAATTE SÜRÜNDÜM BU ASKERİN KELLESİ BENİM HAKKIMDIR..!!!

bu olay gerçekmi?

DaemoNicuS
06-10-2007, 02:34 PM
eğer gerçekse....

***murat***
06-10-2007, 08:39 PM
ewe benım abim ağrıda askerlik yapmakta alayın duvarına türk askerinin hataları diye yazmıslar banada o anlattı ve daha dolu hatalar acı bir olay.....

rüzgarın kızı
07-01-2007, 11:24 AM
off aman Allahım.inanamıyorum.....

ege10
07-01-2007, 11:48 AM
Böyle seylere inanmayin bunlar terör örgütünün propoganda'sindan baska bir sey degil. Bu konu basliginin burda kalmasi bile onlarin propogandasi yapilmakta.

***murat***
07-01-2007, 12:46 PM
ne demek istediğini açıkca söyle kardes ne propogandası yalanmı söylüyoruz hem türk bayragıyla sıteye cıkıyosun sonrada bana terör örgütünü mü savınıyosun.....

TiTaN
07-01-2007, 12:49 PM
bende inanamıom!!!:'(

ege10
07-01-2007, 03:34 PM
ne demek istediğini açıkca söyle kardes ne propogandası yalanmı söylüyoruz hem türk bayragıyla sıteye cıkıyosun sonrada bana terör örgütünü mü savınıyosun.....

Terör örgütünü nediye savunacam 15 ay Cizrede askerlik yaptim neyin ne oldugunu cok iyi biliyorum,sende git G .doguda askerlikyap gel görürsün gercekleri.

***murat***
07-01-2007, 07:23 PM
neymıs gercek olanlar serefsızlerın hergun sınsıce nasıl askerlerımızı sehıt ettıklerımı gercek olanlar bunlar ıste ama ben senın ınanmamana hala sasırıyorum neden ınanmadıgını acıklasana sen bı bana ...

watican_666
07-01-2007, 07:29 PM
yaf tartışmaya gerek yok yanlış anlama sonucu tartışmaya gerek yok arkadaş duyduğu yada vbilidği bişeyi bizlerle paylaşmış eğer knou yanlışsa mod arkadaşalr kaldırırdı zaten

¢яєαмιηg
07-01-2007, 09:20 PM
terorıstlerın ben..............

***murat***
07-02-2007, 10:32 AM
ya arkadaslar ben kendısının gorusune saygı duyuyorum ok ama neden öyle konusuyor teröristlerin propogandasını yapıyorlarmıs ne kadar terörist varsa alayının taaaaaaaaa .................................................. .......

@rtist
07-02-2007, 03:09 PM
ya inanmayın, 15 m 1 sa sürünmüş. Askerde hiç görmez dimi. Askerler orda günde 5 sa fazla eğitim alıyor

***murat***
07-02-2007, 03:15 PM
kulağında voltmen olup arkasınıda nobet kulubesıne dayarsan normal bir insan göremez ama sen görürüm dersen bilmem (((((((((@RTİST)))))))))))

ege10
07-02-2007, 03:38 PM
kulağında voltmen olup arkasınıda nobet kulubesıne dayarsan normal bir insan göremez ama sen görürüm dersen bilmem (((((((((@RTİST)))))))))))

Askerde hele o bölgede pusu nöbetlerinde volkmen cep telefonu, sigara icmek icmek yasaktir.ve nöbetler öyle 2 saat degildir 6-veya 8 saattir duruma göre ve nöbetci cavusu ve nöbetci subayi devamli dentler.
Senin dedigin gibi terörist sürünüp gelecek benim mehmetcgimi öldürecek,olurmu öylesey orda nöbetcier arasi en az 2metre olayi sanki arkadaslari görmeyecek.
Onlar ancak kahpece mayin tuzagi hazirlayarak arkadan vurabilirler.
Konu uzuyor daha fazla yazmiyacagim sag duyulu Mod arkadaslar konuyu kilitlemeli bence.

***murat***
07-02-2007, 04:24 PM
konu form dısı herhangi bi söz içermemekte konuyu uzatan sensın dıger arkadaslar herhangı bır tartısmaya gırmedıler benımle elıne sağlık dedıler ıslerıne baktılar sende oyle yapsaydın uzamazdı bu kadar ama sen bılırsın benım vaktım cok ıstedıgın kadar uzatabılırız.................

*DewiL*
07-04-2007, 11:11 AM
Hanqi Teröristin G..tü Yazı yazmaya Yeter..Sadece öLdürüp kacar...Arqadaslr Bos iş ßunLar iNanMayın ßunLara

***murat***
07-07-2007, 10:36 AM
kardeşim terörist canlı eylem düzenledikten sonra herşeyi yapar bir insan kendi kendini imha ediyorsa her bi şeye g..... yeter sen rahat ol mantıklı düşünün biraz.....................................